Şimdi Ara

GG % 10 WORD PUAN 100 TL SINIR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
8.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

quote:

Orijinalden alıntı: futureng06

Bende 1000 lik altın düşünüyorum. ilgili arkaşadaşlara duyrulur.

Ankara'dayım elimde 9-10 gram şeklinde gram altınlar var, ayrıca çeyrek altınlarda var. Mantıklı fiyatlı tekliflere açığım.

PM attım

5 adet çeyrek almak istiyorum. Ankara'dan elden teslim almak isterim GG ödemesi sonrası.
    900 TL ve altı tekliflere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevz@t -- 16 Aralık 2012; 16:25:40 >
  • bende de 5+5 10 gr altın var 1100'e satabilirim gg'den. Yurt içi kargo dan altın da gönderilebiliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tele56

bende de 5+5 10 gr altın var 1100'e satabilirim gg'den. Yurt içi kargo dan altın da gönderilebiliyormu

altın olduğunu söylersen almayabilirler.
  • Halen alışveriş yapmayan varsa 10 Gr altın için ilan açabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

Elimde 3 adet yeni ATA Lira, 1 adet Eski Yarım Altın, 1 adet 10 gr Külçe, 6 adet 1 gr külçe, 1 adet 0,50 külçe altın vardır. İlgilenenler mesaj atsınlar. Doviz.com daki altın satış kurunun üzerine % 8 ekleyerek satıyorum

oranlar cok iyi. uygun satiyorsunuz tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde 12 adet çeyrek var.. almak isteyen pm atabilir.. son 5 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvennet

elimde 12 adet çeyrek var.. almak isteyen pm atabilir.. son 5 saat

ne kadar istediğini de yaz istersen
  • Eğer isteyen var ise Gittigidiyor'dan 177 liradan 41 adete kadar çeyrek altın verebilirim.

İzmir içi elden teslim edilebilir, hatta kuyumcuda kontrol ettirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canverse -- 16 Aralık 2012; 20:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

Eğer isteyen var ise Gittigidiyor'dan 177 liradan 41 adete kadar çeyrek altın verebilirim.

pm attım
  • Bu da benden.10 gr. Külçe 1110 tl. izmir ici elden teslim. Pm atiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: canverse

Eğer isteyen var ise Gittigidiyor'dan 177 liradan 41 adete kadar çeyrek altın verebilirim.

Bu arada 2. kampanya başladı GG'da.
  • farklı kateg ilan acacak arkadaslar
    5 ceyrek alacagım pm
  • 1000 tllik gg üzerinden altın almak istiyorum. istanbul elden teslim olmasi iy olur
  • Altın alınca worldpuan veriyormu ykb arkadaslar? Ben vermiyor biliyorum eger veriyorsa hemen alabilirim. Pm atabilirmisiniz rica etsem. Tesekkurler

• puanı yatan oldu mu ?
  • Altın almak isteyenler bugün 16:00 a kadar bana ulaşsınlar. 1 Adet 10gr, 20 adet çeyrek, 5 yarım, 5 tam bozduracağım. Adetli isteyenlere hemen satış açarım. Dediğim gibi 16:00 a kadar..
  • 4 Adet çeyrek altınım var arkadaşlar. Önceki dönemlerde almıştım ben de. Evde duruyor. İlgilenen olursa 725 ten verebilirim. ( 725-72,5 = 652,5 - listeleme ücreti ile 650 kalır bana. 162,5 tan bozdurmuş olurum. siz de taksitle puan birleştirerek ertelemeli ödemiş olursunuz. 2,5 x 4 = 10 lira için uğraşsam mı acep :) yine de ilgilenen varsa söylesin . ANKARA'DAN ELDEN TESLİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_mersin -- 18 Aralık 2012; 12:18:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

4 Adet çeyrek altınım var arkadaşlar. Önceki dönemlerde almıştım ben de. Evde duruyor. İlgilenen olursa 725 ten verebilirim. ( 725-72,5 = 652,5 - listeleme ücreti ile 650 kalır bana. 162,5 tan bozdurmuş olurum. siz de taksitle puan birleştirerek ertelemeli ödemiş olursunuz. 2,5 x 4 = 10 lira için uğraşsam mı acep :) yine de ilgilenen varsa söylesin . ANKARA'DAN ELDEN TESLİM.

usta ozel msj atamıyorum
    paslasalım:)
  • 1 ata lira 2,5 de 24 ayar gram kalmıştır 1020 tl den verebilirim. İlanı açar satışı elden yaparım ancak.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.