Şimdi Ara

GG 150/20 %5 %10 Hesaplarınızı Kontrol Edin. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
4
Favori
4.479
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu indirimlerin birtanesi bilemi gelmez evet son 1 yildir hic indirim gelmedi benim hesaplarima

• Bende sepeti hazirladim ve bir de baktım indirim uygulamiyor.Meger gg hesaptaki çekleri silmiş

• Gittigidiyor reklam için yaptı.reklamın kötüsü olmaz hesabı ile.allah ıslah etsin

• Bi kere de gelsin arkadas

• Beter olasın gg, fetöcü oldukları için tepesine binsinler bu firmanın batsın bin beter olsun, MH alayı işsiz kalsın acırsam namerdim,

Bana yaşattıkları her türlü pislik burunlarından fitil fitil gelsin.
    Hesap kapatmalar, 3d ile yapılan siparişi bile iptaller, çek iptal etmeleri vs vsvs,

seviyesiz, küstah, bencil, ukala müşteri temsilcileri ve yönetim ekibi.... siz külhanbeyimisiniz nesiniz ne ayaksınız?? ebay alayınızı def etsin inşallahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarisma2005 -- 10 Ağustos 2016; 19:28:19 >

• GittiGidiyor
    10/08/2016 19:12:35
    Merhaba Abdullah Bey,

Sayısı milyonları aşan kullanıcılarımıza, kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için arka planda detaylı bir çalışma yapılması gerekir. Sorunları çözmek için yaptığımız incelemeler zaman aldığından telefonla desteğimizin olmadığını belirtmek isterim.

Bahsettiğiniz indirim hakkında teknik bir sorun nedeniyle kampanyaların sonlandırıldığı söz konusudur. Sık sık kampanyalar düzenliyoruz. Yararlanabileceğiniz uygun kampanyalarımız olduğunda, e-postanıza bilgilendirme mesajı gelecektir. Yararlanabileceğiniz kampanyaların var olup olmadığını, Bana Özel/Bilgilerim - İndirimlerim sayfanızdan da kontrol edebilirsiniz. GittiGidiyor'u takip ederek gelecekteki kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

İyi akşamlar dilerim.

Bana gelen mesaj bu şekilde dalga geçiyorlar

• Millet hala kupon satıyor

• Vay anasını be akşam sipariş geçeyim dedim hemen yok olmuş!
  • gittiiiii gittiiiii gittttiiiii kupon gittigidiyor olmuş arkadaş.........
    server'ları kilitlenesice gittiiii gitttiiii gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

Beter olasın gg, fetöcü oldukları için tepesine binsinler bu firmanın batsın bin beter olsun, MH alayı işsiz kalsın acırsam namerdim,

Bana yaşattıkları her türlü pislik burunlarından fitil fitil gelsin.
    Hesap kapatmalar, 3d ile yapılan siparişi bile iptaller, çek iptal etmeleri vs vsvs,

seviyesiz, küstah, bencil, ukala müşteri temsilcileri ve yönetim ekibi.... siz külhanbeyimisiniz nesiniz ne ayaksınız?? ebay alayınızı def etsin inşallahh

Bu arada blokladiklari kart bilgilerinide satiyorlar. Kartlara dikkat edin bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1000 e 100 var bende ama sadece bisiklet te geçerli sizlerde varmi

• adamlar teknik sorunlar nedeniyle iptal oldu diyor yahu böyle aptalca bir açıklama olabilir mi? Teknik sorunlar varsa geçici bir sorundur en kısa sürede düzeltilecektir tarzında birşey yazar insann.. Rezillik diz boyu.. Mümkün olduğunca almayın aldırmayın bu siteden artık.
  • "İyi" dileklerinize katılıyorum.
    Bunlar dolandırıcılara aracılık edip aradan çekiliyorlar.
    Hakem heyeti kararım var hala dolandırıcıyı koruyorlar. Sözleşmedeki isim farklı, sitedeki iletişim bilgileri farklı, mal gönderip alan farklı. Alanında uzman avukatla falan filan maval okuyorlar.

Yaş tahtaya basmam demeyin. İşbirlikçi olunca öyle bi basarsınız ki (allah göstermesin)

• Ulan Allah belanızı ya, insanın hevesini kursağında bırakıyorlar.
  • Bazı hesaplara kupon tanımlanmış

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.