Şimdi Ara

GHOST GAZ DEYİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkiler ghost gaz deyill!!! hala gaz gaz gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzz anlamıyomusunuz call of duty wiki den ghostun geçmişine bakın ne yazıyo simon ghost riley yazıyo yaa siz hala tutturuyosunuz gaz gaz gaz gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz halla halla diyorum işte.hem gaz mw1 de öldü hherkez ghostla aynı olduğunu sanıyo yaa call of duty wikiden bakın!hem gözleri aynı değil işte en iyi kanıt budur!!!!!aynı kişi seslendiriyo diye illaki gaz olmasımı lzm yha bnden bukadar anlayan akıllıdır anlamayansalaktır valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XXXCaptainPriceXXX -- 6 Mayıs 2012; 13:32:26 >

• Bunu ben bir yerde de duymuştum ama bu konuyu açman iyi olmuş çünkü bazı kişiler ghost gaz diye tutturuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lensdir o lens
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Bunu ben bir yerde de duymuştum ama bu konuyu açman iyi olmuş çünkü bazı kişiler ghost gaz diye tutturuyor.

TŞKKÜR KARDEŞ
  • Bilgilendirme için teşekkürler bunla ilgili bir sürü videolar vardı aynı kişiler,farklı kişiler diye.
    Açıklama getirdiğin için saol. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceo.

Bilgilendirme için teşekkürler bunla ilgili bir sürü videolar vardı aynı kişiler,farklı kişiler diye.
    Açıklama getirdiğin için saol. :)

SAOL KRDŞ
  • Türkçe terk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.