< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 30 Mayıs 2024; 11:34:53 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ghost of Tsushima (2024) PC ANA KONU #Türkçe (19. sayfa)
-
-
Sevindim iyi oyunlar👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel oyunmuş bayağı beğendim ben darısı rise of the ronin'e diyelim. 👍🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 31 Mayıs 2024; 2:18:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
60 saatin sonunda ana oyunu bitirdim. Ek paketi de bitirip serüvenimi tamamlayacağım. Merak ettiğim bu Legends nedir, ne değildir. Online kısmı olduğunu biliyorum fakat %100 olarak single oynanabiliyor mu. Ana oyun bitmişken onları da aradan çıkartayım diyorum.
-
4 kişi dalga dalga gelen düşmanları kestiğiniz ve bölge koruduğunuz bir oyun modu
Siz oynadınız mı sonuna kadar. Dün akşam ufak araştırmıştım, farklı oyun modlarından vs bahsediliyordu.
-
Path 3 yayınlanmış.Notları şu şekilde;
store.steampowered.comGhost of Tsushima YÖNETMENİN SÜRÜMÜ - Ghost of Tsushima Director's Cut Patch 3 Release Notes - Steam Haberlerihttps://store.steampowered.com/news/app/2215430/view/4167597669675506380?l=turkishPatch 3 is available now for Ghost of Tsushima Director's Cut on PC. This update fixes several issues that have been reported by the community and includes stability improvements based on data from our crash reporting system and user feedback.
We've made changes to address audio cut-off in certain situations and improved game stability for players using AMD RX 7000 series GPUs. See the release notes below for more details on changes in this update.
We are grateful that so many players on PC are discovering the beautiful island of Tsushima and we really appreciate all the feedback that has helped us to further improve the game so far. The teams at Nixxes and Sucker Punch continue to monitor feedback and work on updates.
Release Notes v1053.3.0604.1051
- Improvements to address audio cutting out in certain situations.
- Various stability improvements.
- Updated the PlayStation PC SDK to version 2.16 with improved compatibility for Windows 11 Insider Preview versions.
- Fixed an issue that could cause the game to start with a black screen when HDR is enabled on Windows 10.
- Fixed issues that could occur when combining HDR with Exclusive Fullscreen on Windows 10.
- The Sword Glint effect now works correctly in Photo Mode.
- Opening Photo Mode with an Xbox or Steam Deck controller no longer also takes a screenshot.
- The ‘A moment in Time’ achievement now unlocks correctly when using the mouse.
- Mouse and keyboard prompts for Heavenly Strike are now displayed correctly in Legends mode.
- Various visual bug fixes.
- Various user interface bug fixes.
-
Nasıl buldun oyunu hocam Türkçe altyazı+Japon dublaj ile mükemmel bir deneyim yaşadığını düşünüyorum
-
Ps5de oynadım ben 2 kişilik hikaye modu da var ama tırt yani
Türkçe Altyazı + Japonca kombinasyonu tam oturmuş oyuna hocam. 23 Studios'un yaptığı yerelleştirmede çok yakışmış. Bugün Iki Adası ek paketine başladım ve bayağı özenildiğini gördüm.
Açıkçası oyunu alıncaya kadar ek paketinden haberim bile yoktu. Düşüncelerimi uzun uzun yazacağım yine ama özetle çok beğendim. Sökün ede ede oynuyoruz.
-
Güncellemeyi canlı canlı yaşadım. Oyundayken bir anda oyundan attı, 6,7 gb yükleme yaptı. Dedim nasıl bir dosya bozulması oldu öyle oyunda.
-
Beyler oyun iyimi,yoksa PC portu'mu?
Salak salak grafiklere 50 fps almayalım 4090'la..
-
Optimizasyonu bence iyi hocam. RTX 3060, 12400f ve 16 GB Ram ile DLSS açık neredeyse maks grafikte(gölgeleri çok yüksek değil de yüksekte kullanıyorum) 60 fps üzeri çalışıyor ama dediğim 1080p için geçerli. 2K ya da 4K' da nasıldır bilmiyorum.
-
Eyvallah hocam,belliki 4K'da DLSS olmadan native sıkıntı yaşatacak.
-
7800xt - 4070 2k 70-60 fps. Her şey ultra en yüksek. Yağ gibi akıyor. (Dlss veya fsr açık değil)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 4 Haziran 2024; 23:40:4 >
Teşekkür ederim hocam,aldım oyunu bakalım SS olarak paylaşırım konuda.
-
Ben oyunu çok beğendim. Size iyi oyunlar dilerim.
Teşükkürler hocam.
-
Hocam oyun çok iyi pc de optimizasyon da sorun yok 4070 ile 4k da 80-90 fps alıyorum dlss kalite modunda.
Mutlaka japonca dublaj türkçe altyazı ile oynayın ama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X