Taahhütsüz diyorsunuz; 6 ay şart koşuyorsunuz. Pes; vallahi pes. |
Gıbır, Comnet, Poyraznet vs kararsız kaldım. (4. sayfa)
-
-
Gıbır, Comnet, Poyraznet abi nereden buluyorsunuz bu ıss leri tt den bu kadar mı ucuz sonrada patlıyorlar
-
Çerceve belli! ( 5 senede iyi noktaya gelmişler)
Mito1172; iyisin ama bişeyi daha iyi bil. İnternet gerçekten ruhun gıdasıdır. İnternetsiz bir yaşam olmaz.
Haddini bil; haddini bil. Gıbırnet'e laf söyletmem arkadaş.
-
Comneti gördük cort net oldu aynen internet ruhun gıdasıdır ama strese girmeden kullanmak da ömrü uzatır RECEP BALTAŞI SAYGIIYLA ANIP O MEEŞHUURR (bu bağlamda) lafını söyleyip TT CANDIR GERİSİ HEYECAN deyip son noktayı koyuyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Aralık 2024; 19:39:14 > -
Bu sorgiyu nereden yapıyirsun7z. Comnetin ne kadar abonesi vardı
-
-
İlginç bir şekilde başlıkta yazan firmaların hepsi batakçı firmalar
-
Benim ön ödeme ile 1.5 yıldır 160 TL ye kullandığım paketi 600 liraya kullanmanın verdiği yetkiye dayanarak mı bunu yazdın kardeş!!
Nereden buldun bu cesareti?
-
Yakın zamanda comnet patladı, ne olduğunu bilmiyorum battı veya kaçtı gitti sanıyordur.
Poyraz da lisansı iptal edildi onu da kaçtı filan sanıyor olabilir.
Muhtemelen bu sebeplere bağlı olarak düşünmeden yazılan bir şey gibi geldi bana, gıbır kullandım daha önce sorunsuz sayılabilecek bir firmadır.
-
500 liraya internet olan bir piyasada 160 liraya uzun süre hizmet verilemeyeceğini ve en sonunda iflas edileceğini öngörerek dedim. Umarım sonradan dahil olup ön ödemeli alanlar içerdeki paralarını kurtarabilirler.
-
Bu millet akıllanmaz en iyisi karışmamak çünkü yaşayıp görse de yine akıllanmıyor bizim milletimiz
-
Ufak bir hesapla TT ye 15 ayda ödeyeceğim fiyatın sadece 3.5' te 1'ini ödediğimi göz önünde bulundurarak istediği kadar defolup gitsinler yine de alternatifleri tercih etmemin önünde hiçbirşey duramaz.
Ne diye gidip paramı çarçur edeyim.
Ben Gıbıra abone olduğumda (100 TL) TT aynı pakete 300 lira çekiyordu. Sadece 4 ayda 1 yıllık hasılat yapan kokuşmuşlara para yedirmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 20 Aralık 2024; 1:53:36 > -
Senin olay bana bir şey olmadı bana ne modu alt linke bakarsan anlarsın belki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X