Şimdi Ara

Gıbır, Comnet, Poyraznet vs kararsız kaldım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
4.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    • Diğer operatörlerden geçişlerde 120 TL aktivasyon ücreti aboneliğin 6 ay devam etmesi durumunda firmamız tarafından karşılanmaktadır. Aboneliğin 6 aydan önce sonlandırılması halinde 120 TL aktivasyon ücreti tahakkuk eden tutar ile birlikte son faturaya yansıtılır.

Taahhütsüz diyorsunuz; 6 ay şart koşuyorsunuz. Pes; vallahi pes.Gıbır, Comnet, Poyraznet vs kararsız kaldım. 

• Gıbır, Comnet, Poyraznet   abi nereden buluyorsunuz bu ıss leri tt den bu kadar mı ucuz sonrada patlıyorlar 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Çerceve belli! ( 5 senede iyi noktaya gelmişler)

Gıbır, Comnet, Poyraznet vs kararsız kaldım.

Mito1172; iyisin ama bişeyi daha iyi bil. İnternet gerçekten ruhun gıdasıdır. İnternetsiz bir yaşam olmaz.Gıbır, Comnet, Poyraznet vs kararsız kaldım. 

Haddini bil; haddini bil. Gıbırnet'e laf söyletmem arkadaş. Gıbır, Comnet, Poyraznet vs kararsız kaldım. 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Comneti gördük cort net olduGıbır, Comnet, Poyraznet vs kararsız kaldım.  aynen internet ruhun gıdasıdır ama strese girmeden kullanmak da ömrü uzatırGıbır, Comnet, Poyraznet vs kararsız kaldım. RECEP BALTAŞI SAYGIIYLA ANIP O MEEŞHUURR (bu bağlamda) lafını söyleyip TT CANDIR GERİSİ HEYECAN deyip son noktayı koyuyoruz.Gıbır, Comnet, Poyraznet vs kararsız kaldım. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Aralık 2024; 19:39:14 >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Bu sorgiyu nereden yapıyirsun7z. Comnetin ne kadar abonesi vardı

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Gıbır, Comnet, Poyraznet vs kararsız kaldım.radar.cloudflare.com
    Just a moment...
    https://radar.cloudflare.com/quality/as61135
  • İlginç bir şekilde başlıkta yazan firmaların hepsi batakçı firmalar  

• Adalet kullanıcısına yanıt

Benim ön ödeme ile 1.5 yıldır 160 TL ye kullandığım paketi 600 liraya kullanmanın verdiği yetkiye dayanarak mı bunu yazdın kardeş!!

Nereden buldun bu cesareti?

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda comnet patladı, ne olduğunu bilmiyorum battı veya kaçtı gitti sanıyordur.

Poyraz da lisansı iptal edildi onu da kaçtı filan sanıyor olabilir.

Muhtemelen bu sebeplere bağlı olarak düşünmeden yazılan bir şey gibi geldi bana, gıbır kullandım daha önce sorunsuz sayılabilecek bir firmadır.

500 liraya internet olan bir piyasada 160 liraya uzun süre hizmet verilemeyeceğini ve en sonunda iflas edileceğini öngörerek dedim. Umarım sonradan dahil olup ön ödemeli alanlar içerdeki paralarını kurtarabilirler.

• Adalet kullanıcısına yanıt

Bu millet akıllanmaz en iyisi karışmamak çünkü yaşayıp görse de yine akıllanmıyor bizim milletimizGıbır, Comnet, Poyraznet vs kararsız kaldım. 

• Ufak bir hesapla TT ye 15 ayda ödeyeceğim fiyatın sadece 3.5' te 1'ini ödediğimi göz önünde bulundurarak istediği kadar defolup gitsinler yine de alternatifleri tercih etmemin önünde hiçbirşey duramaz.

Ne diye gidip paramı çarçur edeyim.

Ben Gıbıra abone olduğumda (100 TL) TT aynı pakete 300 lira çekiyordu. Sadece 4 ayda 1 yıllık hasılat yapan kokuşmuşlara para yedirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 20 Aralık 2024; 1:53:36 >

Senin olay bana bir şey olmadı bana ne moduGıbır, Comnet, Poyraznet vs kararsız kaldım.  alt linke bakarsan anlarsın belkiGıbır, Comnet, Poyraznet vs kararsız kaldım. 

https://forum.donanimhaber.com/comnette-zam-yok-indirim-var-100-mbps-99-tl-35-mbps-69-tl-ana-konu--146842793-603#160290646

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.