Şimdi Ara

gıcıklık olsun die eslANTA dm çeksem Banlanırmıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET AZ ÖNCE BENDE ÇEKDİM DTS LERİN OLDUGU YERDEKİ KOSPÇULARA ANCAK Bİ TANESİ YATTI GİANT GOLEM GETİRİCEM Bİ DAHAKİ SEFERE.ZORUMA GİDİYOR BEN SAATLERCE APOSTLE DÖNÜYORUM ADAMLAR OTURARAK LVL KASIYOR ONDAN SONRA KARSINA GEÇİP EZİK DİYEBİLİYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanar_yam

quote:

Orjinalden alıntı: The_Playboy

1. Senin karekterin hakkında pek olumlu şeyler düşünemıyorum.

2. Sen bu oyunu bırak git kumda oyna... (Daha çok zevk alırsın)

3. Darkmare Eslant Town'a çekerken inşallah kendın yatarsın. Ayrıca belli ki bilmiyorsun Darkmare ona vurmayanlara vurmaz. (Kapak)

4. Bare bi halt yiyorsun bunu foruma yazma...

kapak hoşuma gitti

hem de tencere kapağı

• senin gibiler yüzünden adamlar 2 saat rezzer arıo hayır neden yapıyonuz hiç anlamıyorum zevk mi veriyo zevk veriyosa git kendin öl hem bu daha zevkli
  • Forumda seviye iyice düşüyorr..Çocuk kitlesi çoğalıyor.Mantıksız mantıksız sırunlarla ebebeyinlerinin tepesini attırıyor...
  • ins banlanırsın
  • quote:

3. Darkmare Eslant Town'a çekerken inşallah kendın yatarsın. Ayrıca belli ki bilmiyorsun Darkmare ona vurmayanlara vurmaz. (Kapak)

+1000000000000
  • çek çek
  • yaw lütfen su kişiye oyunun amaclarını anlatın yatırınca ne zevk alıyon ınsanları ?herkezın vaktinle oynuyon belkı de parasıyla bunun farkında mısın?

• 1 * Mage ile biraz zor çekersin DM. LF bile zor kaçıyor.
    2 * DM saldırmayanlara saldırmaz. Ama saldırtmanın yolları var Saldırmaz diyenlere de bu kapak olsun
    3 * DM yada bir başka yaratık çekenler genelde banlanıyor. ( Tabi ss leri ile birlikte ispat ve şikayet edilirse. ) Zaman zaman da banlanmadıkları oluyor.

Oyunda dikkatli olucaksın. Yatmayacaksın. Az önce birisi geldi. Forumdan wejder olduğunu söyleyip item istedi. Verecektim eğer gerçekten wejder olsaydı. Bende bir soru sordum ve cevaplayamadı. Her türlü duruma karşı uyanık ol. Kesemiyorsan kaç. Kaçamıyorsan uç.

Oyunun kuralı bu.

Bu arada ne yaparsan onu biçersin. bu gün sen çekersin yarın seni goleme çekerler.

• İNŞALLAH İP NO'N BANLANIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeeK

1 * Mage ile biraz zor çekersin DM. LF bile zor kaçıyor.

2 * DM saldırmayanlara saldırmaz. Ama saldırtmanın yolları var Saldırmaz diyenlere de bu kapak olsun

Kapak demek?

1. Buzcu mage çok rahat çeker buda sana kapak

2.ne gelince açıkla o zaman Darkmare kendisine damage vermeyen adama nasıl saldırır?

Hatta mümkünse üstümde göster bi yatalım gerçekten saldırıyor mu...

Öyle sadece kapak diyerek hiç bir bilgiyi çürütemezsin.

Açıkla, bunu ispatlar ve çürütürsen eyvallah. Pm at bana bakalım var mı öyle birşey...

Evet ben Darkmare'nin damage vermeyen adama saldırmayacağını düşünüyor ve bunu savunuyorum. Pm atarsan sevinirim.

• niye çek diyolar anlamıyorum senin 2 dakikalık zevkine
    öldürdüğün kişi 1 günlük veya daha fazla emeği boşa gidiyo
  • siz bilmiyorsaniz adam ne yapsin ceker kendisi yatar baska da kimseye saldirmaz DM emin olabilirsiniz saga sola kacmaniza gerek yok SALDIRMAZ
  • quote:

quote:

Kapak demek?

2.ne gelince açıkla o zaman Darkmare kendisine damage vermeyen adama nasıl saldırır?

Açıkla, bunu ispatlar ve çürütürsen eyvallah. Pm at bana bakalım var mı öyle birşey...

Evet ben Darkmare'nin damage vermeyen adama saldırmayacağını düşünüyor ve bunu savunuyorum. Pm atarsan sevinirim.

Buzcu ile çekeceksin bu biraz zor. Mage ile çok nadir yapılabilecek bir şey. Eslan o aradan alacaksın, Dts, ash, hai idi sanırım oralardan geçirip town a getireceksin. Mage de swf olması +45 blizzard ile çekersen yavaşlar. Ama şunu unutma DM diğer yaratıklardan hızlıdır. Birde Eslanttakilerden bahsediyoruz. CZ dekilerden değil

1000 defansı olan warrior a zaman geliyor 1500 vuruyor. Mage e tek atar çekerken en ufak bir hatada yatarsın.
    Diğerlerine saldırması konusunda yine CZ değil Eslanttakilerden bahsediyoruz dikkat edersen. Cz de 5 tanesinin arasında birini kes sadece senin atack yaptığın saldırır, ama eslanttakiler değil 2 tanesinin arasına gir bakalım 3 tane 1920 seni ayakta tutabilecekmi.

Ilision un tek kesildiği, ncp lere saldırabildiğin ( kendi ırkında ) bir ortamda DM nin neden duranlara saldırmayacağını düşünüyorsun ki ?
    Yöntemi vardır ama illegaldir kusura bakmayın. Sitede PM dahi olsa bu tür bugların açıklanmasından yana değilim

• DARK MARE VURMAZSAN ODA SANA VURMAZ İYİ ÇOCUKDUR.
  • quote:

+1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkmastertr

Senn gibiler yüzünden oyunun cıvkı çıktı....

• DM kendi bölgesinin içindeyken siz saldırmasanız da saldırır. o yeşil sınırdan sonraki alanda saldırmaz.
  • cekme !!!
  • quote:

quote:

Kapak demek?

Hayır düşüncen yanlış. Biz Colony Zone'daki DM'lerin bile bize çekildği ve saldırdığına şahit olduk Night Devil ile. Ki normalde Colony Zone DM'leri pasiftir, saldırmazlar. Bunu şöyle yapıyorlar.

Warrior ve onu healleyen bir Priest var. Orada bulunan DM'lerden birini okçu çekiyor Healer'ın yanına getiriyor. Görünmez oluyor. DM hırsını alacak birini ararken oracıkta Heal yapan Healer'ı görür ve ona saldırır. Normalde yanında heal yapılsa bile saldırmıyor fakat saldıracak birini ararken yanında Heal yaparsanız DM saldırır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.