Beyler gigalarda bi 1h'dir 2h'dir koptu gidiyorAdam akıllı bi bilgisi Olan varsa söylesin sunları bilelim Şimdi tek el lr olan,çift el lr olan,çift el glacier olanların 'h' derecesi nedir bi acıklayın
Gigalar lr olur glacier olan javana h olayına gelirsek 1h giga (one handed) tek el ile tutulan başa bir silahla birlikte kullanabileceğin 2h ise (two handed) 2 ielinle tutup yanında başka silah kullanamıyacağın gigadır
ya arkadasım toto nun yanına takcaksan giga 1 h dir yani çift ellik . 2h ise 2 ellik işte raptor ms falan gibi bunda anlasılmayacak bişey yok hee javana war onunda bugu war +7 Giantix axe yazıyor itemin üstünde ama javana +7 atackı bide glacier onuda anlamak cok kolaydır 1h dede aynı oda glacierdir bug onlar ama o bug sayesinde baya adam kazıkladım
araştırma yapsanda konu açsan daha iyi olmazmıydı
quote:
Orjinalden alıntı: PROTON
arastırma yaptıkdan sonra topiç acmasının ne geregi kalır ben ögredim arkadslar ama siz genede söleyinmi dicek
quote:
Orjinalden alıntı: entrika888
quote:
Orjinalden alıntı: PROTON
arastırma yaptıkdan sonra topiç acmasının ne geregi kalır ben ögredim arkadslar ama siz genede söleyinmi dicek
mantıklı olsan anlardın konuyu acmadan önce arama yapıp sonuc yoksa ac anlamına geliyo tabi anlayana
tamam her neyse gece gece gerilmeyelim kardes.
offfff gel hadi yaa server :@ boss kesecez da
8 de gelcek serverlar KO milleti germeye ugrasıyoo
quote:
Orjinalden alıntı: elecktra1985
8 de gelcek serverlar KO milleti germeye ugrasıyoo
kaynak?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme