Arkadaşlar anakartım gigabayte ga-ep45t-ud3lr işlemcim intel Q8300 işlemciye O.C yapmayı düşünüyorum yalnız aklımı kurcalayan birşey var. Bu olayda gigabayten Easytune6 O.C programı var sizce O.C yapacağım zaman bu programımı kullansam yoksa normal şartlarda biosdan girip kendimmi yapsam hangisi daha faydalı ve garantili? cevaplarınızı bekliyorum
programla oc yapmak sadece deneme amaçlı olur gerçek oc biosla yapılır.
dostum ana kartım gigabyt fakat modeli farklı işlemcimiz aynı o.c li kualnıyorum o.c li 3300 e kadar çıkartım fakat inanılmaz ısnıyor stok fnan kullanıyorsan tavsiye etmiyorum Asıl soruna gelicek olursam , biostan yap....
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda
programla oc yapmak sadece deneme amaçlı olur gerçek oc biosla yapılır.
eyvallah
quote:
Orijinalden alıntı: imgbar
dostum ana kartım gigabyt fakat modeli farklı işlemcimiz aynı o.c li kualnıyorum o.c li 3300 e kadar çıkartım fakat inanılmaz ısnıyor stok fnan kullanıyorsan tavsiye etmiyorum Asıl soruna gelicek olursam , biostan yap....
Valla kardeşim ısınma konusunda baya hazırlıklıyım hem bu yüzden cooler master cm690 kasa almıştım geniş ve hava akımı iyi olsun diye 4-5 fan birden kullanıyorum bu arada işlemciye direk etki etsin diye cooler master işlemci soğtucu hyper plus soğutuc aldım zannetmiyorum bu konuda sıkıntı çekiceğimi o yüzden rahatım cevabına gelecek olursak haklısın biostan yapmak daha yararlı olacak galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme