Şimdi Ara

GIGABLUE HD 800 SE DVBS2 + DVB T / DVB C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Gigablue HD 800 SE modelini getirmiş Hepsidijital bi inceleyelim..

BEKLENEN CİHAZ ARTIK ŞOK FİYATA TÜRKİYE'DE !
    Yılbaşına Özel Milli Piyango Bileti HEDİYE !!

* HDTV alıcı MHEG-2 H 264
    * Broadcomm 333 MHz MIPS BCM İşlemci Linux işletim sistemi
    *Dolby Digital
    * Mükemmel ses kalitesi
    * Mükemmel görüntü kalitesi
    * 1 x DVB-S2 tuner ( HD tuner )
    * 1x Hybrit tuner (DVB-C ve DVB-T) Tak ve Çalıştır
    * HDMI Bağlantı
    * Scart bağlantısı
    * YPbPr (RCA) Bağlantı
    * USB PVR (HDD Opsiyonel)
    * 1x Modül Girişi (CI)
    * 1x Kart Girişi
    * 2 x USB 2.0
    * Ethernet bağlantısı 10/100 Mbit
    * Piyano black ön panel
    * S / PDIF optik bağlantı
    * 128 MB Flash / 256 MB RAM
    * Timeshift
    * Sınırsız program hafızası
    * Kanal Geçiş Hızı 1 saniyenin altında
    * Elektronik TV Program Kılavuzu (EPG)
    * Teletext
    * Ebeveyn Kilidi ( Çocuk Kilidi )
    * Plug-in Servisi
    * OSD Ekran
    * Web Arayüzü, WEB Remotcontrol
    * Video çıkışı (HDMI, SCART TV (RGB, CVBS), Komponent (YPbPr)
    * DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 ve 1.3
    * Harici güç kaynağı 12V
    * Ücretsiz teknik destek garantisi
    * 2 Yıl Garanti

ÜRÜN ÇİFT TUNERLİ OLARAK GÖNDERİLMEKTEDİR.
    AYRICA GİGABLUE HD 800 SOLO ve SE MODELLERİNİ ALAN ESKİ VE YENİ MÜŞTERİLERİMİZE ÖZEL FIRSATLARwww.gigablueavantaj.com

• Kullanan veya bilgi sahibi olan arkadaşlardan izlenimlerini bekliyoruz..
  • bu alet bugün elime geçti daha önce hiremco x3 turbo hd vardı hiremco'da kullandığım server paketini buna nasıl girebilirim bana yardımcı olabilirmisiniz???
  • ancak aldığın yeri arayarak destek alıp kullanabilirsin.
  • bu cihazdan bende alıcam biraz anlatırmısın görüntü kalitesi nasıl serveri girdiysen çalıştımı hızı nasıl pvr nasıl mkv filim oynatabiliyormu kullanışlımı linux içeriklimi nedir biraz bahsedermisin.
  • Gigablue 800 solo kullanıyorum. Cihazın yapısı aynı ilave özellikler koymuş görünüyor. Görüntü kalitesi Hd cihazlar içinde en iyilerden biri diyebilirim. Bu konuda herkez hemfikir zaten. kayıt olayı sorunsuz kaydediyor. mkv dede sorunsuz oynatıyor. Açık kaynak kodlu enigma 2 kullanan cihazlardandır. (bu cihazlar en fazla tercih edilen cihazlardır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancp

Gigablue 800 solo kullanıyorum. Cihazın yapısı aynı ilave özellikler koymuş görünüyor. Görüntü kalitesi Hd cihazlar içinde en iyilerden biri diyebilirim. Bu konuda herkez hemfikir zaten. kayıt olayı sorunsuz kaydediyor. mkv dede sorunsuz oynatıyor. Açık kaynak kodlu enigma 2 kullanan cihazlardandır. (bu cihazlar en fazla tercih edilen cihazlardır)

Kayıt USB üzerinden yapılabildiğinden, USB aktarımın klasik sorunları nedeniyle, kaydedilmiş medyaların geri oynatımı sorunludur. İlaveten cihazın işlemcisininde yavaş olduğunu unutmamak gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun süredir gigablue kullanıyorum kayıt kısmında hiçbir sorunum yok. Medya player dada sorun yok. hatta bu konuda (medya player) dream den daha başarılı diyebilirim.
  • quote:

Uzun süredir gigablue kullanıyorum kayıt kısmında hiçbir sorunum yok. Medya player dada sorun yok. hatta bu konuda (medya player) dream den daha başarılı diyebilirim.

Sorun; kaydedilmiş medyaların USB aktarım üzerinden geri oynatımı esnasında kendini göstermektedir.

Özellikle kaydedilmiş medyaların yoğun veri içeren bölümlerinde ve hareketli sahnelerde kendini belli etmektedir.

Bu nedenle bu sorun; sadece sizin cihazınızda değil, USB aktarımlı tüm cihazlar için böyledir. (uydu cihazı, DVD, NMT v.s.)

İşte üreticiler sırf bu sorunu aşabilmek için, diğer bir deyişle medya oynatımında sorunsuz aktarımı sağlayabilmek için e-sata portu icat ettiler.

Kolay gelsin.
  • 13 gb lık bir mkv film oynattım ileri geri no problem. Ayrıca bir medya player almama gerek yok giga o işi sorunsuz görüyor.
  • quote:

13 gb lık bir mkv film oynattım ileri geri no problem. Ayrıca bir medya player almama gerek yok giga o işi sorunsuz görüyor.

He he...

Dediğiniz gibi olsaydı, e-sata portlu uydu cihazlarına ve daha ayrıntılı oynatma ve kayıt yönetimi yürüten NMT'lere ihtiyaç olmazdı...
  • Mkv filmler senden popcorn benden bi ara alagel kendi gözünle gör
  • quote:

Mkv filmler senden popcorn benden bi ara alagel kendi gözünle gör

Neden olmasın... O takdirde sizi donanım ofisime bekliyorum.

Gelirken giga'yıda getirmeyi unutma.
  • e-sata hdd kullanan çok az kişi var öenmli olan dahili veya usb olması bu alette usb var ben usbden kullanıyorum usb veri hızı hhd kayıtve izleme için fazlasıyla yeterli birsürü mkv playerler herkez usb ile taşınabilir hdd kullanmakta 1080p dahil sorunsuz izlenebilmekte yani gigablue USB 2.0 : Hız 480 Mbit/sn (60 MByte/sn)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turksat3

e-sata hdd kullanan çok az kişi var öenmli olan dahili veya usb olması bu alette usb var ben usbden kullanıyorum usb veri hızı hhd kayıtve izleme için fazlasıyla yeterli birsürü mkv playerler herkez usb ile taşınabilir hdd kullanmakta 1080p dahil sorunsuz izlenebilmekte yani gigablue USB 2.0 : Hız 480 Mbit/sn (60 MByte/sn)

He he...

Yazdıklarınız teoride doğru...

Demekki kayıt ve yapılan kaydın izlenmesine yeteri kadar vakit ayırmamışsınız...

Zamanı gelince, tesadüf edersiniz.
  • usb den taktım ileri geri tık demiyor sorun yok ama birde 1080 p çözünürlüğü 40-50 gb olan bir film bulursam deneyeceğim.
  • jameson 3003 de kayıt toplamı 80 gb geçtimi su koyuyor hdd 320 gb ama 80 den sonra silip tekr ar kayıt yapıyorum esata çihazda var ama en ucuzu 300 tl kim verecek o parayı
  • Jameson da yeni bir yerli marka. Ve düşük sınıf hd cihazlar silvermax gibi bir kategori. O cihazlarla linux cihazların yapısı farklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

e-sata hdd kullanan çok az kişi var öenmli olan dahili veya usb olması bu alette usb var ben usbden kullanıyorum usb veri hızı hhd kayıtve izleme için fazlasıyla yeterli birsürü mkv playerler herkez usb ile taşınabilir hdd kullanmakta 1080p dahil sorunsuz izlenebilmekte yani gigablue USB 2.0 : Hız 480 Mbit/sn (60 MByte/sn)

He he...

Yazdıklarınız teoride doğru...

Demekki kayıt ve yapılan kaydın izlenmesine yeteri kadar vakit ayırmamışsınız...

Zamanı gelince, tesadüf edersiniz.

merhaba sayın serkanguzel yazdıklarım herşekilde doğru binlerce flim izledim herçeşit mediapalyer ve uydu alıcısı kullandım benim düşüncem bu şekilde daha düne kadar dreamboxta e-sata bile doğru düzgün çalışmıyordu adamlar e-sata bağlantı yeri koymuşlar takıyorsun e-sata hdd kafasına göre bir görüryor bir görmüyor du.

• quote:

merhaba sayın serkanguzel yazdıklarım herşekilde doğru binlerce flim izledim herçeşit mediapalyer ve uydu alıcısı kullandım benim düşüncem bu şekilde daha düne kadar dreamboxta e-sata bile doğru düzgün çalışmıyordu adamlar e-sata bağlantı yeri koymuşlar takıyorsun e-sata hdd kafasına göre bir görüryor bir görmüyor du.

Sorun diye bahsettiğiniz husus image ile alakalı olabilir. Donanımsal sorun olsa, kullanan binlerce kişi rahatsızlığı dile

getirirdi. Ki, e-sata üzerinden haricen disk bağlama oldukça yaygın ve stabil bir aktarım portudur.

Herneyse... Zamanı geldiğinde tesadüf edeceğinizi söylemiştim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 27 Ocak 2012; 22:29:39 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.