Şimdi Ara

GIGABYTE 3D AURORA570 BLUEMOD2 <<!! GUNCEL RESIMLER EKLENDI !!>> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
1
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ExCLuSiVe_SoFTWaRe

hos duruyo en azından boş deil ah bide benim bunları alcak bi sermaye olsa iyi olcakda bişi dicem.Bu mod yapan arkadaslar masraflarını yazabilirlermi boyamaya sticker a filan ne bilim iste harcama yaptıgını ne varsa ogrenebılırmıyım...

Tabiki msn den yazarım. Ne gerekLi ne gerekLi değiL. Ama lütfen bunları ögrenmek için araştır biraz, bu forumda herşey var yapılışından en sonki görüntüsüne kadar. Bi araştır derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobo. -- 19 Temmuz 2008; 11:47:21 >
  • Dehset ve Vahset hepsı bı arada uheuhe cok guzel olmus cm stacker gıbı kasa massallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technologic

Dehset ve Vahset hepsı bı arada uheuhe cok guzel olmus cm stacker gıbı kasa massallah

SaoL beyendiğine sevindim. Bu arada bu mod daha devam eder demedi demeyin
  • BENIM FIKRIMI UYGULAMISIN (KARBON) GUZEL OLMUS

HADE DEVAM!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAGE.PKCN

BENIM FIKRIMI UYGULAMISIN (KARBON) GUZEL OLMUS

HADE DEVAM!!!

SaoL. Ama 1 ay sonrayı bekLe...
  • SENDE BEKLE!!!

BU 1 AYLAR HERKEZDE VARDA PARA OLSA ZAMAN OLMUYO ZAMAN OLSA PARA OLMUYO BI TUTTURSAK BASLICAZ ERMANUNAL01 ILE
  • quote:

SENDE BEKLE!!!

BU 1 AYLAR HERKEZDE VARDA PARA OLSA ZAMAN OLMUYO ZAMAN OLSA PARA OLMUYO BI TUTTURSAK BASLICAZ ERMANUNAL01 ILE

Aynen.. MeseLa bende şu an zaman var para yok Bitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

SENDE BEKLE!!!

Aynen.. MeseLa bende şu an zaman var para yok Bitti.

aynı durumdayım zaman bol ama nakit yok... Fakirliğin gozu kor olsun ................

bu arada benim elimde olan eski bi kasa var ne markasını bilirim ne de modelini... resimlerini cektim ama telefonla :D makinem yok once parçaları çektim size gostericem nası bişi oldugunu ne var ne yok söktüm zaten metalleri kaldı :D sizden bi kac yardım alıcam yan kapakla ılgılı ılk adımı kendım attım artık resım koyunca hallederiz...

• Ula Bence Kasanın Orijinal Hali Daha Güzel. Modifiye Edince Gözüme Hiç Hoş Gözükmedi. Ama Hoşuma Giden 1 Noktasıda Yok Değil. Hani Kasanın İçini Felan Parlak Yerleri Siyaha Boyamışsınızya O Süper Olmuş İşte. Bu Arada O Kasaya Sunbeam Marka renkli UV LED Fanlar Var Onlardan Deneyebilirsin. Mesela Turuncu ve Yeşil Renkleri Bir Arada Kullanabilirsin
    Linkte Vereyim
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd99154

• quote:

Orjinalden alıntı: clan537

Ula Bence Kasanın Orijinal Hali Daha Güzel. Modifiye Edince Gözüme Hiç Hoş Gözükmedi. Ama Hoşuma Giden 1 Noktasıda Yok Değil. Hani Kasanın İçini Felan Parlak Yerleri Siyaha Boyamışsınızya O Süper Olmuş İşte. Bu Arada O Kasaya Sunbeam Marka renkli UV LED Fanlar Var Onlardan Deneyebilirsin. Mesela Turuncu ve Yeşil Renkleri Bir Arada Kullanabilirsin
    Linkte Vereyim
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd99154

Teşekkürler. Ama kasamda kullanacagım renkler siyah-mavi ikilisidir. Ztn isminde de yazıyo "BlueMod" diye. Yine de saol

• BLUEMOD
    KASA MAVI UZERINE YOGUNLASMIS BUNU ARTIK DEGISTIRMEK OLMAZ BU COCUGUN SIZDEN ISTEDIGI BASKA NELER YAPABILIRIM BU KONUDA ARKADASIMIZA YARDIM EDELIM LUTFEN !!!

SAYGILAR <<<FRAGE.PKCN>>>
  • güzel olmuş
  • SAOL KARDEŞ SADELIGI SEVENLER ICIN SOFT MOD AMA BEN ARTIK SIKILDIM HARD MODA GECECEM
  • Arkadaşlar yakında bi projem var bu kasaya. Okullar açılmadan hazır olur heralde. Bakalım bekliyip görcez... Size de sürpriz olsun
  • güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: --sagocu--

güzel olmuş

Teşekkürler beyendiğine sevindim
  • Evet arkadaşlar 1 ay sonra gelicem demiştim Biraz uzunca oldu ama olsun. Daha önce soft modla başladığım "İlk modum"a hard modla devam ediyorum.

Yeni çalışmamızı sizlerle paylaşmak istedim : Üst tarafa 2 tane 12'lik fan takıp soğutmaya katkı sağlamak. Sağolsun bana bu çalışmamda çok büyük yardımı bulunan "WeNoM"a çok teşekkür ederim. O olmasa bu çalışmayı yapamazdım.
    Bu çalışmada kullanılan malzemeler :

AC Ryan Blackfire4 120mm x2
    AC Ryan RadGrillz Çelik 2x120mm
    AC Ran RadGrillz Akrilik 2x120mm Uv Mavi
    Vidalar

Ve orijinal plexiyi değiştirip yerine AC Ryan 3mm Uv Mavi Plexi taktık. İleride Plexi için de gravür yapacağız. Şimdilik bu kadar

İlk önce tavana şablon kullanarak keseceğimiz yerleri çizildi.
     GIGABYTE 3D AURORA570 BLUEMOD2 <<!! GUNCEL RESIMLER EKLENDI !!>>

Ve kestik.

İşte böyle bişi çıktı ortaya. Bakalım beyenecek misiniz ?

Bakalım daha bişiler yapcaz...
    Not : Tarih'e aldırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobo. -- 26 Ağustos 2008; 22:04:57 >

• TEBRIKLER GOKHAN GUZEL OLMUŞ
    BU ARADA WENOM GUZEL ONERI VE FIKIRLER VERMIŞIN KARDEŞIME ELLERINIZE SAGLIK
    GOKHAN PROFIL FOTOLARINI KOYARSAN SEVINIRIZ

OEMOD IYI MODLAR DILER
  • ızgara güzel gerçekten bende onun 360 lıgını almayı düşünüyorum
  • GOKHAN SEN KASAYI WENOM A YOLLADIN HERHALDE CUNKU ;
    1.KESIM ISI SANA GELMEZ
    2. O ALETLER SENDE YOK
    3. O ODA SENIN DEIL

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.