Şimdi Ara

gigabyte 790fx veya msi k9a2 platinium

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

msi k9a2 platinium

sizce bu anakartlardan hangisini tercih etmeyelim? ileride 3850 nin yanına birde 4850 veya 4870 alıp hybrid cf yapmayı düşünüyorum.tabi darboğaz olmaması için önce phenomlardan alıcam bir tane.özellikle bu anakartlardan kullananların önerilerini merak ediyorum.birde intele geçmemekle hata edermiyim ya da daha beklememeliyim? bütçem en fazla 300ytl ye çıkabilir.

• kardeşim katılıyorum aynı konuyu ben açacacaktım biri yardımcı olursa bize sevinirim hangisi almalıyız?

ben birde ek olarak MA790FX-DQ6 ekliyorum.sizce bu 3nden hangisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blood.army -- 20 Haziran 2008; 13:30:26 >
  • SAPPHIRE AMD790FX DDR2 GLAN+SATA2+VOIP 16X amd olarak bence en iyi kart bu

Kart DFI mühendisleri tarafından yapılmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenerbalcı

SAPPHIRE AMD790FX DDR2 GLAN+SATA2+VOIP 16X amd olarak bence en iyi kart bu

Kart DFI mühendisleri tarafından yapılmıştır

bu kartın en iyisi olduğunu biliyorum ancak fiyatı 330ytl civarlarında.benim asıl sorum bu serilerden birinden almak akıllıca olurmu? yoksa am3 serisimi beklenmeli ya da intele mi geçilmeli?
  • 790FX+SB750 beklemen cok daha mantıklı yada 790GX+SB750 cıktıgında bu kartlardan bırını alaa AM3 cıkması uzun bır sure alıcak 2009 ılk çeyregınde cıkacak beklerım dersen beklee ama bekleyeceksen bu SB750 guncellemsını beklemenız sızın ıcın daha iyi olur....
  • peki sb750 lerin ne zaman çıkacağı konusunda bir bilginiz varmı? bildiğim kadarıyla sb750 ler daha iyi bir overclock imkanı sunacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninapersson -- 20 Haziran 2008; 14:07:47 >
  • evet çok daha ıyı o.c ımkanı sunuyorr hatta iddalara gore AMD BLACK EDITION serısı ışlemcilerini otomatıkman çarpan sayasını arttırıp o.c yapıyor tabı bu bır ıdda cıkınca hep berabar gorecegız SB750 cıkıs tarıhı hakkında net bır bılgı yok ama bu ay sonunca cıkmasını beklyorum...
  • bende gigabyte 790fx-ds5 var. eski anakartımda gigabyte tı ama nvidia chip setliydi. 5000 black edition işlemciyle neler yapılabiliyo neler.ben sürekli encode işleriyle uğraşıyorum ve baya bi fark oldu eskiye nazaran:D çok rahat 3.0ghz çalıştırabiliyosun.ayrıca anakartın ısı değerleride süper.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.