Bildirim
Gigabyte 890 GPA UD3H'a İşlemci Fanı Tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet arkadaşlar yok mu cevap verecek babayiğitler -
-
quote:
Orijinalden alıntı: _G_K_N_
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2597
çok teşekkürler kardeş... Sanırım en iyisini yazmışsın... -
açıkçası büyük fan alma. Thermaltakenin contac 16 , 21 vs serilerini tercih et. Bendeki xigmatek scorpion yüzünden ud3lr serisi anakartımı eğrittilti. 7 ayda anakartı tamamen büktü. Büyük almana gerek yok.Büyük olması çok iyi soğutacığı anlamına gelmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: D.Crock
açıkçası büyük fan alma. Thermaltakenin contac 16 , 21 vs serilerini tercih et. Bendeki xigmatek scorpion yüzünden ud3lr serisi anakartımı eğrittilti. 7 ayda anakartı tamamen büktü. Büyük almana gerek yok.Büyük olması çok iyi soğutacığı anlamına gelmez.
bu yorum ciddi mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: D.Crock
açıkçası büyük fan alma. Thermaltakenin contac 16 , 21 vs serilerini tercih et. Bendeki xigmatek scorpion yüzünden ud3lr serisi anakartımı eğrittilti. 7 ayda anakartı tamamen büktü. Büyük almana gerek yok.Büyük olması çok iyi soğutacığı anlamına gelmez.
yahu Bu fan üreticileri bunu düşünemiyolar mı üretirken onu anlamıyorum ben şimdi? -
Bende Olan Olayı ben sana söylüyorum. İstersen dene. Ha illede alacağım diyorsan kasayı yan yatır öyle kullan. Ben element v de dik kullandım bu sonuç ortaya çıktı. -
konu takipte arkadaşlar... -
++++++++++++++
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X