o ne ya. 17 derece. su sogutmayla gormedim ben o kadar dusuk sicaklik.. baska programlarla da bak. mesela easytune6 gigabyte in kendi programi onunla bak.
abıcım gercek 17 derece makınemın masallahı var fanım o kadar guzel donuyorkı ınanmazsın anakartım buz gıbı kuzey koprusu varya normelde ısınması lazım demi buz buz hıc sıcaklık yok...ama ekran kartım ateş atıyor tabıkı...
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
o ne ya. 17 derece. su sogutmayla gormedim ben o kadar dusuk sicaklik.. baska programlarla da bak. mesela easytune6 gigabyte in kendi programi onunla bak.
abıcım bu programdada automatık modda cıkaramadım automatıc moddan ama burdada 20 derce gosterıyor rekorlar kıtabınamı gırcem acaba
orada 20 derecede %28 don 65derecede %100 don ayari var. rekor kiracanda pot kirma rekoru olacak bence o... Pc health statusten bakman lazim sicakliklara. Ayrica ben 6 surumu dedim sen 5 yuklemissin.
quote:
orada 20 derecede %28 don 65derecede %100 don ayari var. rekor kiracanda pot kirma rekoru olacak bence o... Pc health statusten bakman lazim sicakliklara. Ayrica ben 6 surumu dedim sen 5 yuklemissin.
sitede 6 sı yokki dur hemen bakıp gelıyorum...ordada aynısı yazıyorr ama
quote:
sistem 35 cpu 23 derece cpu fan devri ise 3290 devir...programdan kontrol edemıyorum nedense...
programi ac smart a git. smart fan kismini advanced yap. mavi nokta en soguk ve en dusuk hiz sari nokta en yuksek sicaklik ve en fazla hizi temsil eder. buradan ayarlanmasi lazim. eger ayarlanmiyorsa bil ki fanini degistirmisler. fan ayarli bir fan degil.
quote:
programi ac smart a git. smart fan kismini advanced yap. mavi nokta en soguk ve en dusuk hiz sari nokta en yuksek sicaklik ve en fazla hizi temsil eder. buradan ayarlanmasi lazim. eger ayarlanmiyorsa bil ki fanini degistirmisler. fan ayarli bir fan degil.
abıcım smart fan mod ta hıc bıryer tıklanmıyor ve aktıf olmuyor degıstırmede yapılmıyor sıyırcam kafayı sımdık yaa ne bıcım ıstır habu ya...bu arada ıslemcı fanımda degısmedı sadece anakartı yolladıgım ıcın..kendım sokup yolladım 4 tırnak ıslemcı fanı var ustunde
quote:
selam abicim bu fanı kendı makıneme aldım bugun http://www.platoon.com.tr/asp/show_stock.asp?product=9680 2000 devir hızında...ama şu fark etti 7 8 derece artıs oldu ve ıslem hızı 10 dakıka arttı...herneyse seside kesildi ama sürekli buda aynı devirde dönüyor sıkıştırdığım zaman falan...acaba benım anakart algılayıcdamı bı problem var yoksa baska bı yerdemı? bırde konuyu actıgım sorunla ılgılıde onunda ıslemcı fanını degıstım onda platoon pl-f115 taktım oda sessizleşti uçak sesi gitti en azından...ama kendı makınemdekı problem takıldı kafama şimdi..otomatık modu yokmukı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme