Şimdi Ara

Gigabyte 945P S3 kullananlar buraya. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok ısı bılen adam adam yapar e4300 ıle bu fsb lerı. 366fsb yapmıstı bırısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: recaro

yok ısı bılen adam adam yapar e4300 ıle bu fsb lerı. 366fsb yapmıstı bırısı

bn 378fsb ye kdr açtım ama stabil değildi hatta voltajları sonuna getirdim 380 fln denedim açılışta en fazla 378 yazdı ki o da stabil değildi , ancak 2.5-2.6 arası stabil oluyor
  • D820 de ; 265*14 e kadar stabil olarak çıkmıştı.zaten 945P serisinden fazla o/c beklenmesi yanlış gibi
  • merhaba,bu anakartı daha yenı aldım ancak sorunlar silsilesi başladı.biliyorum kart iyi ama işte benim şanssızlığım.Önce 32 bitlik wind. un calışmayacagını düşünememişim hdd de ki eski windows.Sonra eskı anakartı tak hdd yı duzenle,yenı anakartı tak format, 64 bıt wın xp.Sonra ses kartını gormesın bı turlu,drıver cd sıne su adresten patch ındır dıyo,ya kardesım atsana cd ye onu neyse sesı hallettık,ethernetı görmüyo.Ne aygıt yöeticisinde network kısmı var,ne de bios da enable disable yapabılmek için ethernet kısmı(oysa kıtapcıgındaki bios da gözüküyo tam o bölümde ethernet)
    bios u güncelledim,global sitesinden chipset driver larını güncelledim,yok yok yok.Bu sorunu yaşayan ya da bi fikri olan var mı?yoksa ethernet kartı mı bozuk anakartta,böyle bişey de olabilir mi?on board parça bozuk sp1 kurulu wındows u kurdum,sp2 olmadıgı için de olabilir mi acaba?

• ewet beyler bayanlar yok mu bi fikri olan? yoksa gidip ethernet alıcaz artık onboard varken üstünde,garantiyye düşeceğine anakart daha mantıklı.Ben gider alırım şimdi sonra da görür etherneti
  • GA-945P-S3 anakart ölçüleri nedir acaba arkadaşlar mm lik olarak?
  • arkadaşlar bu gigabyte 945p s3 anakartı ve üstünede pd 925 3,0 ghz işlemci almak istiyorum bu anakartla iyi o/c değerlerine ulaşabilirmiyim tavsiye edermisiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: denny5

merhaba,bu anakartı daha yenı aldım ancak sorunlar silsilesi başladı.biliyorum kart iyi ama işte benim şanssızlığım.Önce 32 bitlik wind. un calışmayacagını düşünememişim hdd de ki eski windows.Sonra eskı anakartı tak hdd yı duzenle,yenı anakartı tak format, 64 bıt wın xp.Sonra ses kartını gormesın bı turlu,drıver cd sıne su adresten patch ındır dıyo,ya kardesım atsana cd ye onu neyse sesı hallettık,ethernetı görmüyo.Ne aygıt yöeticisinde network kısmı var,ne de bios da enable disable yapabılmek için ethernet kısmı(oysa kıtapcıgındaki bios da gözüküyo tam o bölümde ethernet)
    bios u güncelledim,global sitesinden chipset driver larını güncelledim,yok yok yok.Bu sorunu yaşayan ya da bi fikri olan var mı?yoksa ethernet kartı mı bozuk anakartta,böyle bişey de olabilir mi?on board parça bozuk sp1 kurulu wındows u kurdum,sp2 olmadıgı için de olabilir mi acaba?

SP2 kur.Olmazsa anakartında bir problem vardır.

• quote:

Orjinalden alıntı: djjanes

arkadaşlar bu gigabyte 945p s3 anakartı ve üstünede pd 925 3,0 ghz işlemci almak istiyorum bu anakartla iyi o/c değerlerine ulaşabilirmiyim tavsiye edermisiniz...

imzam sana tanıdık gelebilir heralde:)
    wala ben max 3.5 de stabil çalıştırabildim.gerisi sana kalmış...iştiyosan benim sistemi satım sana
  • senin sistem tanıdık geldi baya :) 3,5 az olmuş be abi forumlarda görüyorum bu işlemciyle 4000 küsürlere gelmişler benim merak ettiğim bu anakartla o değerlere çıkabilirmiyim ?
  • arkadaşlar bende 945P-S3 kullanıcısı olarak aranıza katıldım ilk başta işlemci anakart uyumsuzluğu yaşasamda değiştirmedim C2D E4400 serisi bu anakartla uyumsuzluk göstermişti teknik servide götürdüm çözdüler şimdi durum nasıl E4400 ile uyumlu hale getirdilermi gigabyte sitesinine giriyorum ama halen desteklemiyo görünüyor o zaman benim aldığım sistemi nasıl uyumlu hale getirdiler bios güncellemesi yokken.sistem çalışıyordu ama Ghz ve Mhz değerleri düşüktü tam kapasite değildi örneğin 500 mhz olarak görünüyordu bios ilk açıldığında şimdi 2,0 ghz olarak görünüyor ve proplem yok.
  • @caner19

dediğin düşük performans gözükmesi olayı bende de vardı F4 biosunu yükledim sorun halloldu belki senin biosu güncellemiş olabilirler

Benim de anakartla mı ilgisi var tam anlıyamadığım bir problemim var(e4300,945P-s3,twinmos 2*512 667):e4300 ile oc haberlerini görünce pek tecrübem olmasada oc yapmaya karar verip biraz araştırmadan sonra bios tan fsb yi 250 yaptım sorunsuz açıldı stabil çalışıyordu.Fakat ben biraz daha ileri gidebilirim diye düşündüm yavaş yavaş fsb artırmaya başladım 266 fsb de boot etmedi res attı ve default olarak açıldı.Tekara biostan fsb 250 yaptım ve öle kullanmaya devam ettim.Yaklaşık 2 ay bu şekilde kullandım daha sonra oyun oynarken pc kitlendi ve res attı.Biosa girdim default olmuştu,tekrar fsb 250 yaptım makine açılmadı res atıp tekrar default a döndü.Şuan fsb 201 yapsam bile kabul etmiyor surekli aynı döngü önce res arkasından default açılıyor.Sizce problem ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarfacetc -- 8 Mayıs 2007; 9:24:11 >

• slmlar...BENDE DÜN BU ANAKARTI ALDIM ARKADAŞLAR.SÜPER HIZLI VE ÇOK MEMNUNUM.FAKAT BEN PENDİUM D 3.2 2X2 CACHE İŞLEMCİ KULLANIYORUM.HİÇ BİR SORUN YAŞAMADIM.OYUNLARDADA PERFORMANS SÜPER...
  • eet bende bu kartı 6420 ile kullanıyorum sorunsuz bi kart
  • Merhaba.

Anakartı aldım ama bazı yazıları okuyunca moralim bozuldu :(

Şimdi daha deneyemedim, ekran kartını değiştireceğim, yenisini bekliyorum. Dün deneme amaçlı Easy Tune ile 2100 mhz civarına çıktım, voltaj arttırmadan 2400 denedim, kilitlendi bilgisayar...

Bir de bu anakartta çarpan yok mu yahu :( Düşüremiyor mu hıızı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpeCTRuM -- 1 Ağustos 2011; 13:05:17 >
  • oc yapmak için alıosanız asla 945P-S3 almayın 965P-DS3(rev. 3.3) alın mesela c2dE6300 le 945p de en fazla 360-370 fsb civarı yapılabilio ama 965P-DS3 le 450-500 fsb rahat yapılabilio 945P oc özürlü bi kart bence....
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

eet bende bu kartı 6420 ile kullanıyorum sorunsuz bi kart

en önemli özelliği "sorunsuz" olması

kartın boyutu: 30,5*19cm
  • yaw alla aşkına şu kartla adam akıllı oc yapan biri şuraya bişeyler yazsında bilgimiz olsun.275 fbs yi geçen varsa nasıl yaptığını anlatsın bi lütfen.birde biosundan pci-ex ayarına kadar bişey yazan olursa sevincem.ben hayatımda bu kadar oynak kart görmedim yaw
  • anakart 4300 ile pek başarılı değil sadece bu kadar senin sorunun bundan kaynaklanıyo.
  • o zmn biz buna anakart başarılı değil diyelim.d925 ilede oc olmuyordu düzgünce.
    alla alla çıkaran adam nasıl olupta 350 fbs ye çıkarıyor???

arkadaşlar bu arada çok önemli birde sorum vardı.

aceba herkes kullandığı bios çeşidini yazıp.gördüğü farkları belirebilirmi?

ben şu anda f4 kullanıyorum.f5 veya f6 kullandığımda cpu çekirdek ısıları aynı olmasına rağmen cpu ısısı 10 derece kadar yüksek gösteriyor?
    bu konudada fikirlerinizi bekliyorum.
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.