Şimdi Ara

Gigabyte 990fxa-ud3 rev 3.0 Türkiye'de satılıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun yeni toplayacağım sisteme almayı düşündüğüm Gigabyte 990fxa ud3 anakartın rev 3.0 versiyonu olduğunu gördüm bazı sitelerde. Bu rev 3.0 beraberinde 3d uefi BIOS ve ultra durable 4 ü getiriyormuş. Acaba bu guncellenmis anakart türkiyede satiliyormu herhangi bir bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cats.in.the.cradle

http://www.teknofiyat.com/?search=Gigabyte+990fxa+ud3

Kardeşim bu anakartın standart versiyonu yani R 1.0 in satıldıgini biliyorum ama bide bunun R 3.0 versiyonu var onun türkiyede olup olmadığı hakkında bilgin var mı ?

• Revizyonunu kartı satan mağazalara sormanız gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Revizyonunu kartı satan mağazalara sormanız gerek.

Anladım hocam sağolasin. Yurtdışında satılıyor inşallah Turkiyeyede gelmiştir.

• Gigabyte a o kadar takılma bence türkiyeye o kadar çok revizyon getirmiyorlar.350+ vereceksen anakart için asus alman en mantıklısı,en azından garantisi adam gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elanorth

Gigabyte a o kadar takılma bence türkiyeye o kadar çok revizyon getirmiyorlar.350+ vereceksen anakart için asus alman en mantıklısı,en azından garantisi adam gibi

Bu kart vatanda suan 300 tl hocam bende bi anakarta 300 tl den fazla vermek istemiyorum açıkçası o yüzden bunu düşünüyorum oc kapasitesi falanda iyiymiş heralde tam bir f/p canavarı diyorlar bu kart için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: birdhunder

quote:

Gigabyte a o kadar takılma bence türkiyeye o kadar çok revizyon getirmiyorlar.350+ vereceksen anakart için asus alman en mantıklısı,en azından garantisi adam gibi

Bu kart vatanda suan 300 tl hocam bende bi anakarta 300 tl den fazla vermek istemiyorum açıkçası o yüzden bunu düşünüyorum oc kapasitesi falanda iyiymiş heralde tam bir f/p canavarı diyorlar bu kart için

O zaman mağazadan bakacaksın bahsettiğin revizyonu bulabilirsen al.Fakat giga nın servis sıkıntılıdır.Satış sonrası benim için sorun değil dersen o ayrı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: birdhunder

quote:

O zaman mağazadan bakacaksın bahsettiğin revizyonu bulabilirsen al.Fakat giga nın servis sıkıntılıdır.Satış sonrası benim için sorun değil dersen o ayrı

Hadi ya oylemi diyosun asusun servisini iyi olduğunu duymuştum ama gigabyte hakkında bir bilgim yok çok sıkıntı cikarirmi bana ilerde bir arıza falan olursa ?

• Aynı anakartı 2 ay kadar önce almıştım Vatan Bilgisayar!dan.Rev olayını aldıktan sonra farkettim.Gönderdikleri kart Rev.1,1 di.Gigabyte'a yazmıştım diğer revziyonları. Türkiye'ye gelmediğini söylemişlerdi o zaman için.Şuan satılan kartlar Rev. kaçtır dis. firmaya sormak lazım yine.(Rev.3 sanmıyorum ama rev 1,2 gelmiş olabilir)
  • ud5 al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASROCK 990FX EXTREM 3

• www.oksid.com.tr
    Son sipaişlerim rev3 gelmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.