Şimdi Ara

gigabyte anakart ve sb live kronik sorun yardım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam. birçoğunuzun yaşamış olabileceği gibi efsane sb live ses kartını win xp de sürücü bile yüklemeden çalıştırabiliyorken windows 7'de kullanamıyorum. eşdeğeri kartlar 300 TL gibi fiyatlardan başlıyor biliyorsunuz. denemediğim şey kalmadı. anakart biostan codecleri iptal ettim. mikser konsolundan tüm ayarları yapıyorum, onboard ses kartını devre dışı bırakıyorum. test yaparken yani ses çıkışı varken cızırtı ve hışırtıdan başka bir şey duyulmuyor. bilgisayar donanım ayarlarında herşey normal görünüyor.

o kadar uğraştım ve win xp'ye bile dönmeyi düşündüm. kartın bozuk olduğundan emin olsam ses kartından bir tane daha alacağım. evde ufak tefek işlerimi yaptığım bir bilgisayar ve bana yetiyor. o yüzden büyük bütçeler ayırmayı düşünmüyorum.

yardım lütfen. şimdiden teşekkürler

• PAX Driverlarını denediniz mi?
  • Tesekkur ederim. Kx driver yukledim. Pax ile denerim. Cozer mi acaba? Deneyiminiz oldumu?
  • tuncakgun T kullanıcısına yanıt
    Bende X-Fi XtremeMusic var. İşletim sistemi de şu an windows 7. Yıllardır PAX ile kullanırım bir sorun çıkmadı. Wİndows10'a geçmek zor geldiği için halen windows7 de takılıyorum o makinede.
  • Tesekkur ederim lakin baktim az once. Pax driver live ses kart icin yok malesef. X fi çipi icin kullaniliyor. Live çipset yanilmiyorsam ct4830 çipini barindiriyordu.
    LinkLinkte Windows 10 için driverları var.
  • Windows7 sistemim..
    O zaman bu linktekini kurabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeronics -- 20 Kasım 2019; 14:1:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.