f4a ya yükselttim f5 de işe yarar bi güncelleme yok biraz bekleyelim ounu için :)
teşekkürler dostum , dos diğer adıyla metin ekrandan yapmaya kalksaydım biosu yakma ihtimalim yüksekti , teşekkürler ;)
bilmeyen arkadaşlar için güzel kaynak olmuş eline sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: volkanbaba
bilmeyen arkadaşlar için güzel kaynak olmuş eline sağlık
Teşekkürler.
hay allah razı olsun yaw. başlat programındaki programı nette arıyorum sabahtan beri, iyiki disketle yap diyenlere uymamışım ha, tekrar TEŞEKKÜRLER uğraşıp yapana....!
quote:
Orijinalden alıntı: MADXXL
hay allah razı olsun yaw. başlat programındaki programı nette arıyorum sabahtan beri, iyiki disketle yap diyenlere uymamışım ha, tekrar TEŞEKKÜRLER uğraşıp yapana....!
Rica ederim..
Teşekkürler hocam zahmetsiz ve gönül rahatlığıyla güncelledim bios'u. Hiç bi sorun çıkmadı
Paylaşım için teşekkürler :) İnşallah update yaparken pc kapanmaz ve ya elektrikler gitmez birazda şans işi :)
@FeelTheRush Bios uçsa dahi garanti yolu ile basit bir işlem ile tekrar yazılır. Rica ederim.
@Winters Rica ederim zaten basit ve pratik bir işlem.
ben de biosu 2 kere güncelledim benim anakarta bu programla sorun yok anakart gigabyte ga-x58a-ud3r (rev 2.0)
ben de su anda yukledim dun cikmis yeni bios 880GA-UD3H model anakart icin bilgiler icin tesekkurler
Arkadaşlar bu konuda acemiyim ben elimde Gigabyte GA-880-GA UD3-H AM3 anakart var. Sitesine baktım rev 1.2 rev 2.0 rev 2.1 sürümleri var ben piyasada 3 çeşit anakart var sanıyordum şimdi diyelim benim rev 1.2 Bios güncellemesi yapınca 2.1 mi olacak ?