Bildirim
GİGABYTE ANAKARTLARI NASIL???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Z68 Gigabyte marka board kullandım. Fiyat performans ve garanti konusunda gayet iyi. Şuan sistem toplasam gözü kapalı yine alirim.
Konuya yetkili alalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllardır 10 larca sistem topladım ve çoğunlukla gigabyte anakartları tercih ettim en ufak bir sıkıntım olmadı. Servisi bilemeyeceğim çünkü işim düşmedi. Şiddetle tavsiye ederim.
Gigabyte anakartlar iyidir şuana kadar sorun çıkarmadı servis nasıldır bilemem.
Kısacası msi z170a gaming m5 mi yoksa gigabyte z170x gaming m5 mi?Servis benim için önemli servis hakında deneyimi olan arkadaşlarının yorumlarini bekliyorum.
Hem daha iyi VRM'e sahip olması hem de +1 yıl garanti sebebiyle Gigabyte öneririm. -
Servis konusunda bilgisi olan yok mu acaba?
?
Kimse servise dusmuyor. MSI veya Asus gibi değil. Maşallah taş gibi.
Ben bu konuda sansli değilim 2 ayda 3 tane anakart değiştim hepside Msi(: servisi Msi iyi direk değişim veriyor gigabyte hakinda deneyimleri olanlardan yardım bekliyorum.
Merhaba,
Teknik servis desteğimiz her daim hizmetinizdedir. Ayrıca anakartlarımız 3yıl garanti kapsamı içindedir.
Saygılarımızla -
Gigabyte ma785gt-ud3h anakarta sahibim.
İşlemci amd x3 2.9ghz
Ram 2x 4gb corsair corsair vengeance 1600 mhz ganged mod
hdd samsung 500 gb sata2
VGA sapphire r7 260x 2gb 128bit
Fakat ilginçtir ki sistem siyah ekrana düşüyor.
HDD sorun olmamasına karşın sürekli windows sabit disk sorunu algıladı diye uyarı veriyor.
Sırf bu sorun belki hdd'dir deyip hdd aldım gene aynı sorun.
Sistem uçak gibi olması gerekirken çok hantal. İşyerindeki basit ofis pc'sinden bile bazen yavaş kalıyor.
Sorun nedir? ne değildir? Bu kartı aldığıma o kadar pişmanım ki...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X