Şimdi Ara

GİGABYTE AORUS AX370-GAMING 5 AMD RYZEN 1-2-3 UYUMLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    selamlar yurt disindan aldigim GİGABYTE AORUS AX370-GAMING5 anakartımı x570 sisteme geçtiğim için satıyorum 2 seneyi aşkın zamandır kullanıyorum o.c yapılmadı temiz kullanıldı full kutuludur sorunsuzdur dediğim gibi daha bugün söktüm yeni sisteme geçtiğimden satıyorum alacak arkadaşa hayırlı olsun. F40 bios update edilmiştir son çıkan 3. nesil işlemcilerin hepsini desteklemektedir.

İSTEDİĞİM FİYAT 800 TL

Kesinlikle takas teklif etmeyiniz

Ankara içi elden teslim edebilirim şehir dışı alacak arkadaşlar için kargo alıcıya aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATUKAY -- 27 Nisan 2020; 1:16:51 >

• Yanlış anlamayın ama bir öneride bulunmak isterim. Üretimi sona ermiş ürünlerin sıfır fiyatlarını internetten bulduğunuzda fahiş fiyatlar ortaya çıkar. Buna dayalı 2. el fiyat belirlemek hatalı olur. Yazmış olduğunuz 2.el fiyat, vermiş olduğunuz bağlantıdaki sıfır fiyat düşünüldüğünde, bu fiyatlara x570 anakartların olduğunu belirtmek gerekir.
    Fiyatı düşürmenizde fayda var
  • Yanlış anlamayın ama bir öneride bulunmak isterim. Üretimi sona ermiş ürünlerin sıfır fiyatlarını internetten bulduğunuzda fahiş fiyatlar ortaya çıkar. Buna dayalı 2. el fiyat belirlemek hatalı olur. Yazmış olduğunuz 2.el fiyat, vermiş olduğunuz bağlantıdaki sıfır fiyat düşünüldüğünde, bu fiyatlara x570 anakartların olduğunu belirtmek gerekir.
    Fiyatı düşürmenizde fayda var
  • Haftalardır 600den satamadım aynı moboyu. hala 1 sene garantisi devam ediyor. umarım bu fiyata alıcı bulursunuz
  • meganeRR M kullanıcısına yanıt
    Duruyormu kartınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • farhat20 F kullanıcısına yanıt
    duruyor. ben diğer yorumlara pek kulak asmıyorum anakarttan anlamayanlar yorum yapar sadece :) yok öyle yok böyle. ben şuanda x570 aorus elite kullanıyorum ama benım bu sattıgım kart şuan kullandığım karta 5 çeker 5
  • HATUKAY kullanıcısına yanıt
    Aynı mobo yu kullanıyorum,kesinlikle katılıyorum sana.Sadece ses çipi bile yeterli.4000 MHz RAM çalıştırabiliyor.Perfect anakart

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • takip duruyor mu kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 6 Mayıs 2020; 13:39:0 >
  • öm @HATUKAY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.