Şimdi Ara

Gigabyte Aorus B450 Elite (ATX) Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmzamdaki sistemimi yeni topladım. Sisteme kulaklık / hoparlör taktığımda seste vızıltı söz konusu. Farklı kulaklıkla da denedim. Kablosuz fareyi oynatırken farklı frekansta bir ses de çıkıyor. Farenin (A4Tech) yazılımından Raporlama Oran Ayarını 500 den 125e indirince daha kalın ve az olarak ses devam ediyor. DPI değiştirince bir değişiklik olmuyor. Farenin usb dongle'ı tamamen pcden çıkarınca, en baştaki vızıltı devam ediyor kesilmiyor. Evdeki topraklamada sıkıntı yok. Anakartın kasa ile vidalar aracılığıyla sağlam bir teması olup olmadığını avometre ile kontrol ettim o konuda da sıkıntı yok. Fiş sökülü haldeyken Psunun topraklaması ile ana kart vidalarının topraklama bağlantısı olup olmadığını da aynı şekilde avometreyle kontrol ettim o konuda da sıkıntı yok. Acaba Psu yetersiz mi geliyor yada sıkıntı mı var diye aidata64 ile kararlılık testi yapıyorum herhangi bir soruna rastlamadım.
    Ayrıca anakartın farklı ses girişlerine ve ön panel ses girişine kulaklık takınca da aynı vızıltı farklı seviyelerde söz konusu. Bir yerde anakartın ses kapasitörlerine denk gelen rgb şeritleri sökün demişler bende rgb şerit yok sadece kasada arka fan rainbow fan zaten o da 2 kablolu standart psu kablosuna takılıyor; yine de arka fanın kablosunu çıkartıp denedim sonuç aynı.
    İşin ilginç tarafı aynı Psuyu ve kulaklığı önceki sistemimde kullandım böyle bir sorun yoktu, anakartım Gigabyte GA-G41MT-D3 idi.
    Aşağıya masaüstünde kaydettiğim sesi yükledim.Kayıt aygıtı Stereo karıştırıcısı seçip "Bu aygıtı dinle" işaretleyip kayıt ettim. 20. saniyeden sonraki ses; windows seslerini dinlerken ses aygıtlarında hoparlör özellikleri- düzeylerde en altta Front isimli düzeyin artırılması sonucu çıkıyor. Sisteme mikrofon takılı değil.
    Gigabyte Aorus B450 Elite (ATX) Ses Sorunu

Ses karıştırıcı değişmeden kaydedilen video:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^emin^ -- 15 Mart 2020; 17:47:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.