Merhaba , Arkadaşlar monitörü 2 gün önce black friday indiriminde itopya dan satın aldım.29 Bin tl fiyatına geldi şunu açık ve net söyleyebilirim ki fiyatına ve özelliklerine göre satın alacağınız en iyi monitör diyebilirim tek eksi vereceğim kısımlardan biri monitör ayaklar hiç hoş durmuyor biraz kaba ama robotik bir tasarımı var onun haricinde monitörde flicker free titreşim olabiliyor bu da zaten neredeyse bütün oledlerde var malesef ki onun haricinde ölü piksele rastlayamadım ama sürekli kontrol ediyorum ve oled care pixel yenileme yapıyorum oled yanık oluşmaması için ki 3 yılda oled yanık panel garantisi var şuan için 10 üzerinden rahat 8.5 puan verebilirim. Satın almak isteyenler gönül rahatlığıyla satın alabilirler saygılarımla Web Klasöryoutube Ürün linki : https://www.gigabyte.com/Monitor/AORUS-FO27Q3#kfc
FİYAT LİNKİ : https://www.itopya.com/gigabyte-aorus-fo27q3-27-360hz-003ms-hdmi-dp-usb-30-type-c-freesync-premium-pro-pivot-hdr400-kvm-_u25595?srsltid=AfmBOootw8N7yqiRX0UwUkUaG_I_4DpiXaXUjaN7tlI30VpHbsKjmHfK https://www.youtube.com/watch?v=w7gatD5qWJg&t=1655s< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 2 Aralık 2024; 18:25:30 > |
GIGABYTE AORUS FO27Q3 27' OLED 360Hz 0.03ms 2K FİYATINA GÖRE EN İYİ GAMİNG MONİTÖR İNCELEMEM
-
-
Bu ürün 35 bin tl etmez en fazla 22 -23 bin tl eder monitör ayağı çok kötü vizyonsuz rezil çingene ayak (ayak düzgün olasaydı 25 bin tl verilirdi)
Böyle bir ayağa 20 bin tl vermem
Birde bu monitör ayağına bakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 3 Aralık 2024; 3:53:45 >
-
1 hafta sonra 2 elde satışını görürüz -
Askı aparatıyla ayağın pek önemi kalmıyor ama dediğiniz gibi hoş gözükmüyor kaba duruyor aslında dizaynı güzel ama yer kaplaması açısından iyi değil onun harici özellik olarak monitör güzel o resimdeki de sony nin yeni çıkardığı 480 hoz 2k oled türlkiyede olsa sony alırdım ama malesef yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 3 Aralık 2024; 14:59:59 > -
Gigabyte yeni çıkacak ürünlerinde dizayn biraz daha iyi CES te yukarıdaki ayağı koysunlar kullanıcıya küfür eder gibi hakaret olur
-
Bu konuda en iyisi dell di Dell genelde bu tarz yapıyor ama aslında bakarsan askı aparatıyla kullanmak en mantıklısı geliyor bana
-
Hocam aynı monitörden bende aldım monitör çok güzel tek sorunum curved olmaması.Samsung curved g7 qled 27 2k 240 hz den geçiş yaptım.Giga keşke kavisli monitör olsaydı.Gözüm kavisli monitöre o kadar alışmış ki düz monitöre bakamıyorum sanki sağ ve sol kenardan geriye bükmüşler gibi görüyorum gözüm alışır heralde çünkü bu özelliklerde kavisli monitör yok malesef.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın inş. Çok iyi monitör renkler siyahlar tepki çok iyi ben çok sevdim, 8 bit ips'den sonra iyi ki almışım diyorum. Gözlerim bayram etti. Ayakları masada yer kaplıyor evet ama taş gibi sağlam malzeme. Zaten avrupa fiyatı 740 euroydu saturn Almanya'da. Tabiki daha ucuz olması lazım diğer herşey gibi ama ülkenin ekonomisi ortada. Bence iyi bir ekran kartının nimetlerini sunan bi panel. Adamlar hayvan gibi hoparlör koymuşlar birde çok şaşırdım ses seviyesine. Oyun zevkim arttı resmen. -
Aynı monitörü kullandım kavise alışınca düz ekran bir garip geliyor düz ekrana alışınca da kavisli ekran garip geliyor.Güzel monitör güle güle kullanırsın inşallah dostum ölü piksel testi yapmışmıydın ?
-
Teşekkür ederim dostum aynı şekilde sende güle güle kullanırsın inşallah monitörünü özellik olarak güzel monitör siz de test yaptınız mı peki ölü piksel testi monitörünüze ?
-
Teşekkür ederim hocam test yaptım bi sorun yok.Sadece düz olmasına alışamadım bakalım uzun süre alışamazsam satarım.
-
Tabi ki gözüme bişey çarpmadı uzun kullanım sonrası tekrar yapıcam -
The 5 Best 27-Inch Gaming Monitors - Fall 2024
rtings.comThe 5 Best 27-Inch Gaming Monitors - Fall 2024https://www.rtings.com/monitor/reviews/best/27-inch-gaming
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X