hocam tekrara düşmemde ki sebep size yanıt olarak değildi konuyu ilk kez okuyan arkadaşlara konunun özetini belirtmek içindi ben sizin gönderdiğiniz fotoğrafta stok soğutucunun ram slotlarına engel olmadığını gördüm ve ikna oldum fakat ileride ryzen 5000 serisi işlemciye yükseltmek istesem (ryzen 5000 serisi işlemcinin stok soğutucusu 3000 serisinden farklı olabilir diye düşünüyorum gözlerimle görmediğim için yüzde yüz emin değilim) sorun yaşama ihtimaline karşı bu anakarttan vazgeçtim ve bu yüzden ram slotu 4 tane olan anakart araştırmasına girdim, araştırma yaparken de bir önceki mesajımda linkini attığım anakarta denk geldim. |
GIGABYTE B450M S2H V2 (2. sayfa)
-
-
https://prnt.sc/1028dyi Şu da videodan ekran görüntüsü, soğutucu-ram konusunda uyumsuzluk problemleri çok nadir oluyor ama konu dağılmasın sizin son linkini attığınızı anakart güzel vakit kaybetmeden alın
-
Hocam siz hiç ryzen 5000 serisi işlemci kullandınız mı veya ryzen 5000 serisi işlemci kullanan bir tanıdığınız var mı ? bu soruyu sormamdaki sebep 5000 serisi işlemcilerin stok soğutucusu ile 3000 serisi işlemcilerin stok soğutucuları arasında ölçü farkı var mı?
-
Kullanmadım, 5600x ile gelen wraith stealth soğutucular için sanmıyorum ki yeni üretim hattı açılıp o zahmete girilmiş olsun. 3000 serisindekilerle aynı soğutuculardır
-
hocam varsayımınız gayet mantıklı, bir de şahsi fikrim bir anakarta beş altı yüz liradan fazla vermek bana mantıklı gelmiyor ama 700 lira gibi bir paraya da tomahawk almakta kaçırılmayacak bir fırsat gibi duruyor. neyse hocam vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür eder saygılar sunarım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X