Şimdi Ara

Gigabyte B550 Gaming X V2 Full Kutu İçerik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Gigabyte Şehir #Bursa İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Gigabyte B550 Gaming X V2 Full Kutu İçerik
    Merhaba,

Aktif sisteminde kullandığım anakartı x570 platformuna geçmek istediğimden satmaya karar verdim.
    Set; AMD Ryzen 5 5600 2x8 16GB 3600Mhz Asus ROG Strix RT 3070 ile kullanıyorum. Gigabyte B550 Gaming X V2 Full Kutu İçerik Gigabyte B550 Gaming X V2 Full Kutu İçerik Gigabyte B550 Gaming X V2 Full Kutu İçerik Gigabyte B550 Gaming X V2 Full Kutu İçerik
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• usta hayırlı satışlar, satışla alakası yok ama r5 5600 rtx 3070'i beslemede nasıl ? ikinci el parçaları topladım bir ekran kartım kaldı rtx 570'den ikinci el bir 3070'e geçme niyetim var 1080p için.

• Fuatk78 F kullanıcısına yanıt
    Rahat besler hocam 3070 i. Korkmayın yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fuatk78 F kullanıcısına yanıt
    Önceden Gameforce GF700 700 watt ile kullanıyordum ilerleyen zamanda 3080 ya da ti alavağım 2k geçeceğim şuan da 850 watt PSU ile kullanıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.