Şimdi Ara

Gigabyte ds3-s3 ve solid kapasitör?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğim kadarıyla gigabyte ds3 ile s3 ü ayıran temel veya tek belirgin özellik solid kapasitör farkı. pclabs ın ds3 incelemesinde solid kapasitörün çokta önemli olmadığı yönünde bir görüş var. mevcut anakartlarda kullanılan kapasitörlerinde oldukça kaliteli olduğu söylenmiş ve solid kapasitörün pazarlama amaçlı olduğu belirtilmiş. sizlerin görüşleri nedir acaba. solid kapasitör çok önemlimi? veya ds3 e fazladan 20-25 dolar vermeye değermi?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostGeneration -- 22 Kasım 2006; 1:11:15 >

• mevcut anakartlarda kullanılan kapasitörler eğer kaliteli olursa bunlarından dayanıklı olabilecegi soylenmis, yani her kapasitör dayanıklı degildir. bence çokta önemli degil. cunku elimde 7 yıllık anakart var normal kapasitor ve hala daha saglam
  • Bendede aynisi oldu 25 euro fark vardi aralarinda baya bi arastirdim ve sonunda s3 olan modeli aldim
  • yanlız ds3 te bi de gigabyte in kendi raid kontrolcüsü var fazladan raid yapabilmek için ıch8 in eksiğini kapatmışlar s 3 te bu yok
  • s3 tede var raid kontrolcüsü dostum merak etme 2 sata diskle raid yapabilirsin.
  • s3 de bende ayrı raid kontrolcüsü var diye biliyorum. yani s3 de raid sorunsuz oluyor. s3 de solid kapasitör dışında bi de galiba lan yapısı biraz farklı. bu pek önemli değil. onun dışında tamamen aynı.

bence s3 tam f/p anakartı. raid sorunlu p5b yerine daha stabil s3 almak çok daha mantıklı gibi. oc da 490-500 fsb ye kadar çıkabildiğini internette okudum. forumda s3 kullanan arkadaşlar yoku acaba? anakart hakkında görüşleri neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostGeneration -- 23 Kasım 2006; 13:53:11 >
  • Solid kapasitör yada katı kapasitör bunlar ne ise yarıyor diye açıklayan yok anlatayım. Kapasitörler farklı kullanım amaçlarına hizmet ederler normalde kapasitörlerde bobinler göre akım 90 derece geride gelir yani kapasitöler gerilim bazlı çalısan kompanentlerdir . Gerçektende normalde solid yada katı kapasitör pek fark etmez ancak iş yüksek frekanslara ve/veya regüleye (gerilimi uygunlastırma diyebiliriz) gelince çok fark edebilir nedenide basittir katı kakapsitörler solid kapasitörlere göre çok daha hızlı elektiriğe cevap verirler ne kadar hızlı regüle o kadar stabil anakart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alattin_nuri

Solid kapasitör yada katı kapasitör bunlar ne ise yarıyor diye açıklayan yok anlatayım. Kapasitörler farklı kullanım amaçlarına hizmet ederler normalde kapasitörlerde bobinler göre akım 90 derece geride gelir yani kapasitöler gerilim bazlı çalısan kompanentlerdir . Gerçektende normalde solid yada katı kapasitör pek fark etmez ancak iş yüksek frekanslara ve/veya regüleye (gerilimi uygunlastırma diyebiliriz) gelince çok fark edebilir nedenide basittir katı kakapsitörler solid kapasitörlere göre çok daha hızlı elektiriğe cevap verirler ne kadar hızlı regüle o kadar stabil anakart

hafis döktürmüşün yine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.