Şimdi Ara

Gigabyte EP45-UD3LR Anakartin Ram Problemi (Team Xtreem)(OCZ Degil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evga 680i Chipsetli 4x Raid0 li anakartim bozulunca bende arastirip gidip Gigabyte EP45-UD3LR anakart aldim lakin anakart problemli.

Elimde PC2-6400 Team Xtreem 1GB ramlerden 4 adet var. Yaklasik 2.1 - 2.2V da calisiyorlar OC icin. Normal hizinda kullanmak icinse 1.85V yeterli (680i anakartimda kullandigim ayarlar)

Hic OC olmadan yeni aldigim anakart sadece calissin istiyorum ama 4 adet rami sisteme taktigimda 1 kere aciliyor sonra kapandiginda sonsuz acilip kapanmi loopuna giriyor. Sacma sapan aciyor kapatiyor kendini ekrana goruntu gelmiyor.

Duzeltmek icin supply dan elektrigi kesmem ve tum USB cihazlari cikarmam gerekiyor. Bu sacmaligin kaynagi sizce nedir ?

Ayrica 4 adet ram taktigimda ramlerin hemen cok isindigini fark ediyorum. Gigabyte anakart voltaj konusunda da sikintili heralde biraz. Bu anakart problemsiz sorunsuz kullanan varsa islemcisini ve ramlerini yasabilir mi ?

Bende E6600 islemci var bu arada.

• bendede gigabyte p43 var kesinlikle sorunlu
    voltaj ayarları çok saçma 1.6 v dan sonra 1.8 var vcore için söylüyorum kısacası hiç memnun değilim
    ramlerde sorun yok kingston 2+1 3gb 800 mhz (çift kanal)
  • Bios güncelle voltajı elle gir düzelir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

Bios güncelle voltajı elle gir düzelir belki

bios la alakalı değil
  • Siz anakartınızın sitesinden rem destek listesindeki remlerden kullanmadığınız sürece bu tür sorunlar ile sık sık karşılaşmanız normal,malum son yıllarda Gıgabyte firması Anakartları çok rem seçmekte umarım zamanla düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.