Şimdi Ara

Gigabyte G41 Anakarta Yeni Nesil Ekran kartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Gigabyte GA-G41M-Combo ve İntel Xeon X5460 işlemcili bilgisayarıma yeni nesil ekran kartı almak istiyorum fakat aklımda birkaç soru işareti var bunlar ;

1.) Uyar mı ?
    2.) Darboğaz yapar mı ?

Ekran kartı olarak ta GTX 1050ti düşünüyorum uygunmudur ?

şimdiden teşekkürler :)

• 1050 ti alabilirsiniz. g41 anakartla overclock yapamıycagnız için illaki bazı oyunlarda 1080p de darboğaz olacaktır. oyun ayarlarını yükselterek darboğazı biraz englleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kortar

1050 ti alabilirsiniz. g41 anakartla overclock yapamıycagnız için illaki bazı oyunlarda 1080p de darboğaz olacaktır. oyun ayarlarını yükselterek darboğazı biraz englleyebilirsiniz.

Peki bu darboğaz çok etkiler mi ?
  • ben xeon e5450 3.0 ghz hızında overclock olmadan r9 290 ekran kartıyla gta5 de msaa kapalı coğu ayar ulrada 30 35 fps cıvarı alıyordum. overclockla 4.0ghz çıkardığımda 37 45 cıvarı alıyordum. simdi daha hızlı bir işlemci ve anakart kullanıyorum aynı ekrankartıyla 65 75 hatta 95 lere vurduğu sahneler oluyo. sende 1050 ti ile gta5 de 1080p de tahminime göre 30 35 fps civarı alırsın. oyununa göre %25-40 arası darboğaz olur. işlemci ye yuk bindirmiyen oyunlarda kartı %100 çalıştırır. mesela dırt3 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kortar -- 18 Ocak 2017; 22:47:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.