Şimdi Ara

Gigabyte G41m combo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu lanet anakarta ddr3 4+4 8 GB hangi ram modeli uyumludur lütfen yardımcı olurmusunuz

• http://www.hepsiburada.com/hi-level-4gb-1333mhz-ddr3-sogutuculu-ram-hlv-pc10600d3-4g-pm-bd750718

Yorumlarda:
    Gigabyte GA-G41MT-S2PT (rev 1.0) anakartıma taktım bios güncellemesi istemeden direk çalıştı zaten g41 çipsetler normalde 1066mhz Over clock ile 1333mhz hızda çalışıyor gayet memnun kaldım ramlardan ısınma sorunu yok core 2 quad gibi eski işlemcilerin çalıştırabileceği en güçlü DDR3 ram bu daha fazlasını kaldırmaz normalde DDR2 kullanıyor g31 çipsetliler almak isteyenler tereddüt etmesin

---

msi g41m-p33 combo anakarta uyumlu, ama önce anakartı benim gibi yeni almışsanız bios güncellemesini yapmanız lazım, güncellemeden sonra o.c. ile 1333mhz hızında bu ramı rahatlıkla kullanabilirsiniz. ama ben o.c. yapmadan kullanıyorum gayette memnunum f/p + soğutuculu

Yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 28 Mayıs 2016; 1:51:43 >

• Hocam kingston kvr1333d3n9/4g aldım yarın gelicek elden deniyeceğim sizce olurmu ?
    olmassa bu oluyorsa bunu alıcam zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.