Bildirim
Gigabyte GA-965P-53
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
birincisi bellekle olmaz ya disketle yada biosu söküp dışarıda yazdırman gerekiyor.
ama bir kaç sefer restart at bazen düzeldiği oluyor.
ikincisi aynı şey için 1 den fazla mesaj yazma. -
Biosu söküp başka bi bilgisayarda kurabiliyor mu ? -
o da bir yöntem ama biraz daha zor olur.aynı anakartdan bulurdan pc açıldıktan sonra biosu değiştirip bozuk olana bios atabilirsin.
benim demek istediğim ise uydu işi yapan elektronikçilerde eprom yazıcı vardır.öyle bir yerde yazdırabilirsin. -
driveri buldum, ama disket okuyucusu yok. Şimdi bellekle veya cd-rom ile olmaz mı bu iş ? -
anakart cd si mevcutsa onu tak.gigabayte anakartların cd sinde bios dosyası var diye hatırlıyorum.belki işe yarar asus falan atıyordu ama seninki cd den yüklermi bilemiyeceğim. -
lanet olsun ya.. bir daha gigabyte ürünün alırsam.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- geçersiz api istek parametresi nedir
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- ekran çözünürlüğü 1024x768 değişmiyor
- start pxe over ipv4
- silinen dosyaları geri getirme
- telefon şarj olmuyor
- dlss nedir
- internet hızlandırıcı
- bilgisayardan ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X