Şimdi Ara

Gigabyte GA-G41M-Combo anakarta P4 541 işlemcim uyar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar... Arkadaşlar anakartım arıza yaptığı için yenibir anakart alacağım. İşlemcim P4 541 (3.2 ghz 1m 775) Gigabyte GA-G41M-Combo almayı düşünüyorum fakat p4 520 desteği var fakat p4 541 listede olmadığı için destekleyip desteklemediği yazmıyor. İşlemcimi bu karta taksam çalışırmı

• Anakartı aldım arkadaşlar. işlemcimi taktım çalıştırdı p4 775 sersini de f3 biosla destekliyormuş. DDR2 ve DDR3 destekli olduğudan sadece DDR3 soketine 1333 mhz 2gb tek slot ddr3 ram taktım şuan çok iyi çalışıyor. şimdi iki tane boş DDR2 ve bir tane boş DDR3 ram slotu var. İşlemcimin FSB si 800 mhz olduğundan bellekler DDR3 1333 mhz yerine 800 mhz de çalışıyor.İleriye dönük bir sistem oldu, işlemcim bu sistemde zayıf kaldı ilerde 1333 fsb li işlemci takarım. GA-G41M-ES2L model anakart almayı düşünenlerin GA-G41M-COMBO almalarını tavsiye ederim.
     Gigabyte GA-G41M-Combo anakarta P4 541 işlemcim uyar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chip52 -- 12 Aralık 2010; 23:58:36 >
  • şuan da combo'su 106 lira eksende . bende bunu almayı düşünüyorum ddr3 ram için.
  • asus al napcan gigabyte ı 120 tl ye vatanda hem ddr2 hem ddr3 lü model var kusura bakmayın ama gigabyte ye bi ısınamadım serviste çalışırken genelde çok azıza veren kartlar arasında bide tamirleride çoğu zaman olmuyo veya deymio tamir etmeye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.