Şimdi Ara

GİGABYTE GA-K8NS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar imzamdaki sisteme sahibim.bu anakartı bilen veya kullanan var mı?daha fazla o\c olması gerekir bence ama bu kadar çıkabildim.normalde 1.81 ben 2.2 yapabildim en son.2.6 falan görmesi gerekir ama göremiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l.messi -- 1 Nisan 2007; 17:51:16 >

• ben de bi zamanlar senin kartın prosunu kullanmıştım. ve de amd 3000+ ile anca 2500 gördüm. o yüzden daha fazla olabileceğini sanmam. belki birazcık daha gider.
    bi de yapmışsındır ama;
    htt çarpanını düşür, ramlerin sınırına takılmış olabilirsin ramlerini bölenli kullan ve en son olarak işlemciye biraz voltaj ver...
  • bence elindeki anakart 754pin için en iyilerinden biri
    ben bu anakart ve sempron 2800 ile
    F10 biosta
    2756mhz de çalıştırmıştım

GİGABYTE GA-K8NS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi querman -- 1 Nisan 2007; 21:52:12 >
  • bios güncellemek lazım heralde
  • biosu f18 e güncelle.. ben 2800 mhz den fazla görmüştüm yanılmıyorsam sempron 2800 le..
    ancak anakartta olmayabilir suç, işlemci de önemli bir faktör..
  • quote:

Orjinalden alıntı: StrangerXT

biosu f18 e güncelle.. ben 2800 mhz den fazla görmüştüm yanılmıyorsam sempron 2800 le..
    ancak anakartta olmayabilir suç, işlemci de önemli bir faktör..

aynen katılıyorum
    işlemcinede bağlı
  • f19 a yaptım en son 2250 oldune yapalım bu da yeter artık
  • arkadaşlar bende bu anakartı kullanıyorum vede lcd monitör alıcam 940 bw ama 1440x900 uyuyormu bilmiorum fikiri olan varmı ?????*
  • quote:

Orjinalden alıntı: l.messi

arkadaşlar imzamdaki sisteme sahibim.bu anakartı bilen veya kullanan var mı?daha fazla o\c olması gerekir bence ama bu kadar çıkabildim.normalde 1.81 ben 2.2 yapabildim en son.2.6 falan görmesi gerekir ama göremiyor.

evet (: bunun birçok nedeni olabilir ht çarpanı ram bölenleri vs ? ...bunları ayarladınız mı ? eger ayarladınız ise cpu takoz çıkabilir (: bende bir ara merak sarmıştım bu ürünlere ..hatta dünya rekoru kıracaktım da elimden kaçtı
  • ben ht çarpanını : 3
    olarak kullanıyordum.
    ramler 512 dandik birşeydi.
    o yüzden 4/2 gibi birşey yapmıştım

2700 küsür e kadar çıkmıştı..2600 küsürde de stabildi..

o kartla kesin çıkar yani bi kaç ayarı yanlış yapıyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Bozdemir -- 17 Mayıs 2007; 2:56:08 >
  • acaba bi 512 daha mı alsak dual olsa nasıl olur?
  • Tabii 512 al hatta 1gb al ama.Dual DDR olmasını bekleme.Çünkü s754 dual ddr desteklemez.

-İlle de upgrade yapacağım diyorsan;

Asrock 775Dual VSTA
    Core2Duo E4300 al.

Elindeki anakart ve işlemciyi sat.200 ytl maliyetli harika bir sistemin olur.Ekran kartı ve ram değiştirmeden.
  • bende 3-3-3-8 200 mhz şu anda.1000'i tutturdum önemli olan 1000 mhz tutturmak değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l.messi -- 20 Mayıs 2007; 11:07:35 >
  • arkadaşlar bende aaynı anakartı kullanıyorum. işlemcim amd athlon 64bit 3000+ 2gb 400mHz ram var. şimdi biosta oranlar şöyle
    2/1
    2/1.33
    2/1.5
    2/1.66
    2/1.8
    ....
    kendi orjinal ayarında bu oran 2/1.66 olarak kayıtlı. bu durumda işlemciyi 180den 240a ye çıkardığımda ram 398 oluyor ve sistem sorunsuz çalışıyor.

ama ben yukardaki oranı 2/1.5 yapıp işlemciyi 250e çekince pc açılıyo siyah ekran, bide birkaç yazı çıkıyo, windows açılmıyo

sıcaklıklara filan baktığımda 40ı gösteriyo. yani oranı 2/1 veya 2/133 yapıp dahada artırabilirim ama yemiyo işte.

bu işin incelikleri nedir biraz bahsedebilecek varmı.

• Zamanında aynı anakartı kullanmıştım Sempron 2600+ ile en son 2700 mhz yapabildim dahasına ramler yetmedi. Bu anakart 754 serisinin en iyi anakartı diyebilirim. Athlon işlemcilerin çıkmamasının sebebi ise kesinlikle işlemcilerden kaynaklanıyo. Athlon 64 3000+ da kullandım. En son 2400 oldu naptıysam çalışmıyo daha yükse mhzlerde. Sempron bu konuda baya iyi. Ama anakart çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.