Merhaba; Bir süredir Am2+ bir microatx anakart arıyorum.İlk bakışta beklentilerimi karşılayacak gibi görünüyor.Aopen g326 kasa ile kullanıcam.İşlemci olarakta 6400+ black edition düşünüyorum.Daha sonra phenom'a geçicem.Bir de malum microatx kasalarda ısı sorunları oluyor.Ayrıca işlemci ve chipset soğutucusu tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
Sorun tam olarak nedir başlıktaki anakartı alacaksın ama problem nedir? Anakartı nerden alacaksın ayrıca Türkiyede satan yer varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: isa6n
Sorun tam olarak nedir başlıktaki anakartı alacaksın ama problem nedir? Anakartı nerden alacaksın ayrıca Türkiyede satan yer varmı?
Ben mail attım. Nisan sonunda Türkiyeye getirmeyi düşündüklerini ECS kalitesiyle 780G yi şuan alabileceğimi söylediler.
quote:
Orjinalden alıntı: SETTLER
quote:
Orjinalden alıntı: isa6n
Ben mail attım. Nisan sonunda Türkiyeye getirmeyi düşündüklerini ECS kalitesiyle 780G yi şuan alabileceğimi söylediler.
yani ithalatçısına büyükçe bir ban sunmak istiyorum: bu banın daha büyüğü yok muydu yahu
anakart gelmiş heralde biraz tuzlu gibi. matx kasalarda ne ısınma sorunu oluyomuş¿ kasanın yapısı düzgün değilse yaday içerde aşırı ısınan parça varsa iki santim geniş olması atx kasadada kurtarmaz.
Abicim konuyu açtın iyi güzelde...ne bu yaa..ne dediğin ne istediğin belli diil...bende bu anakartı takip ediyorum uzun zamandır...kullananlar varmı? arkasında hem HDMI hem DVI hem VGA çıkışı var monitör için...çok iyi bişey gibi görünüyo ama... Onboard ekran kartı paylaşımlımı bu ürünün...bide şunu öğrenmek istiyorum..tüm onboard ekran kartları işlemciyle paylaşımlı mıdır? diilse bu üründe nasıl oluyo bu iş...bu anakartı aldıktan sonra bi ekran kartına ihtiyaç duymadan oyunlar rahatca açılırmı?