Bahsettiğin sorunu tam anlayamadım, eğer P35 lerdeki gibi bilgisayar açıldığında kapanıp tekrar açılmasıysa bu bir sorun teşkil etmiyor. Eğer seni rahatsız ediyorsa bios tan Spread Spectrum u devredışı bırakarak sorunu çözebilirsin.
Geçen gün GA-P35-D3SL anakartla kurduğumuz bir sistemde ise işlemci ısınmadan işlemcinin fanı dönmüyordu. Bir arkadaşım bunun normal olduğunu söylese de bana garip geldi. Ama yinede sistem sorunsuz çalışıyordu.
İmkanın varsa anakart harici şüphelendiğin parçaları değiştirerek denemeni öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: MrRain
Geçen gün GA-P35-D3SL anakartla kurduğumuz bir sistemde ise işlemci ısınmadan işlemcinin fanı dönmüyordu. Bir arkadaşım bunun normal olduğunu söylese de bana garip geldi. Ama yinede sistem sorunsuz çalışıyordu.
Bu anakartın bios'unda SmartFAN ile ilgili ben disable yapıyorum, sistemle açılışında hemen çalışıyor. Auto yapıyorum ısınınca çalışıyor ama riske girmemek için disabled.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme