Şimdi Ara

GIGABYTE GA-Z170-Gaming K3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünün fiyatı şuan 496lira civarında. Yeni bir sistem için tavsiye eder misiniz?

• Kendi muadillerindeki en uygun fiyatlı ürün. Ürün üzerinde kullanılan parçalarda oldukça kaliteli tavsiye ederim
  • Z170 platformunda alınabilecek f/p oranı en iyi anakarttır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 12 Mart 2016; 6:33:12 >
  • Hocam bu sayfada ki kriterlere göre değerlendirebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_115115261/tm.htm
  • Alın Sizi Yarı Yolda Bırakmaz
  • 1 hafta önce Asus almayı planlarken Vatan'da çalışan arkadaşın övmelerine dayanamayıp aldım kartı; şimdilik çok memnunum özellikle ses konusunda oldukça başarılı. Fiyat performans olarak da çok başarılı bir ürün - tek eksiği sadece amd marka ekran kartlarını 2 tane birden çalıştırmanıza izin veriyor nvidia için böyle birşey yapamıyorsunuz.

Ekran kartı fiyatlarını göz önüne alınca çoğumuzun böyle bir derdi olmayacaktır zaten... sıkıntısız kullanabilirsin.
  • Bende z170x Gaming 3 modeline bakıyorum ama kararsız kaldım asus mu yoksa Gigabyte modelleri mi Acaba diye? Diğer daha uygun z170 modelleride var onlara bilmiyorum güvenebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye edebileceğimiz f/p ürünlerin ilk sıralarında gelir.
  • Merhaba,

Ürünümüz muadilleri arasındaki en uygun ancak kaliteli anakarttır. 3yıl garantisi vardır.

Saygılarımızla
  • dolar düştüğü halde fiyatı artmıs
    496 tl idi- 536 tl olmus :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.