Şimdi Ara

Gigabyte GTX 460 o.c versiyonu SLI 3d mark Puanım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pcman_07

denedim ama olmadı remlerede voltaj verdim ama yinede olmadı 1600 mhz üzerine çıkmadım. neyse boyle kalsın bakalım şimdidlik o.c işi.. son birsey ilave edecem sisteme SSD disk uygun bir kampoanya filan olursa onu düşünüyorum...

Bir ara vatan da kampanya vardı 40gb lik İntel ssd yi 160 a almıştım. 5.9 olan win7 hdd puanı şuan 7.7 ciddi bir artış sözkonusu.
  • ben 2 tane vertex 2'yi raid0 yapmayı düşünüyorum
  • quote:

intelin okuma hızları ocz kada değil ocz de 7,8 yada 7,9 rahat alır win7 puanı ama benim en az 80 lık lazım almısken kendimi 120 ye zorlicam adata ürünleride ocz hızında okuma ve yazmaya sahipler onlar yanlış hatırlamıyorsam 3 sene garantili...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcman_07

quote:

intelin okuma hızları ocz kada değil ocz de 7,8 yada 7,9 rahat alır win7 puanı ama benim en az 80 lık lazım almısken kendimi 120 ye zorlicam adata ürünleride ocz hızında okuma ve yazmaya sahipler onlar yanlış hatırlamıyorsam 3 sene garantili...

Aksine okumada oldukça başarılı ama yazması biraz zayıf, fakat f/p olark baktığımızda üstüne yok.Burada testler var karşılaştırmalı olarak:http://www.anandtech.com/bench/Product/126?vs=152

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.