Şimdi Ara

gigabyte gtx770 windforce 3x oc vs msi gtx770 tf gaming ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bazı kartlarda sıkıntı olabileceği belli ancak dediğim gibi genel ürünler sorunsuz galiba size hatalı ürün geldi. Toxic'i bende merak ediyorum bakalım.
  • ikisinide kullandım gayet güzel kartlar pişman etmez ikiside ama fiyat acısından msi gtx770 gaming almak daha mantıklı sonucta ikiside aynı gpuyu kullanıyor ve aralarında 1-2 fps ya oynar ya oynamaz onun için fazladan 50-100 lira arasında bir para vemeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

ikisinide kullandım gayet güzel kartlar pişman etmez ikiside ama fiyat acısından msi gtx770 gaming almak daha mantıklı sonucta ikiside aynı gpuyu kullanıyor ve aralarında 1-2 fps ya oynar ya oynamaz onun için fazladan 50-100 lira arasında bir para vemeye gerek yok

Hocam kullandiginiz MSI kartta ses olayi nasildi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    suan hala msi gtx770 kullanmaktayım ses fazla değil ama ilk kullandıgım gigabyte gtx770 wf3x sessiz bir karttı normal kullanımda ikisininde sesini anlayamazsın anca ses farkı %100 fan devrinde belli oluyo msi %100 fan devrinde biraz sesli çalışıyor gigabyte daha sessizdi suanda piyasadaki çogu sogutuculu kartı kullandım asusun dcu2 serisi msi tf gigabyte wf3x(yenisi ve eski versiyonu) ses konusunda sıralama yaparsam

asus dcu2-gigabyte wf3x(gtx770lerdeki yeni seri)
    msi tf4-gigabyte wf3x(eski seri gtx670 gtx680lerdeki)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

suan hala msi gtx770 kullanmaktayım ses fazla değil ama ilk kullandıgım gigabyte gtx770 wf3x sessiz bir karttı normal kullanımda ikisininde sesini anlayamazsın anca ses farkı %100 fan devrinde belli oluyo msi %100 fan devrinde biraz sesli çalışıyor gigabyte daha sessizdi suanda piyasadaki çogu sogutuculu kartı kullandım asusun dcu2 serisi msi tf gigabyte wf3x(yenisi ve eski versiyonu) ses konusunda sıralama yaparsam

asus dcu2-gigabyte wf3x(gtx770lerdeki yeni seri)
    msi tf4-gigabyte wf3x(eski seri gtx670 gtx680lerdeki)

Bende Asus'un uzerine sogutucu tanimam. Hala da Asus R9 280X DIRECTCU II 1100/6000 hizlarinda kullanmama ramen hala 67 dereceyi gectigini gormedim. Asus = Kalite

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gigabyte windforce un sogutmasi daha guzel ve sessiz, asus u begeniyorum ama gigabyte windforce alin derim. MSI lafini hic gecirmiyorum 2 tane urun aldim ikisinin de fanlari bozuldu benim icin kaliteli bir marka degil
  • Bu arada alternatif olarak yazmamışsınız ancak, ben de Asus GTX770 DC II kullanıyorum. Hocam bir daha ekran kartı alsam şimdi, yine asus alırım. Sessizlik konusunda gerçekten üstüne yok. Kart sağlam yükte dahi seesiz kalmayı başarıyor. Sıcaklık değerleri de çok iyi. 55 dereceyi geçtiğimi hatırlamıyorum. Gerçi kasada yan kapakta direk karta üfleyen bir de fanım var. Ancak o yokken de geçmiyordu.
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    asus çok kaliteli bir marka ama bana gelen kartlardan mı bilmiyorum suana kadar kullandıgım 4 tane asus dcu2 li kartın hiçbiri 70 derecenin altına inmedi max72 derece oluyordu wf3x de 72 derece cıvarındaydı bir tek msi tf4 suan kullanmakta oldugum max 63 derece oluyor gayet serin çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Concord kalkıyor sandım bir an MSI dan beklemiyordum böyle birşey asus kalitesini konuşturmuş

O kadar ısınan bir kart olsa neyse, fakat kart buz gibi çalışıyor. MSI Hawk serisinde farkedilebilecek şekilde ses azalıyor yalnız MSİ çift fan üzerinde durduğu kadar 3 fan kartlar üzerine yoğunlaşsaydı, kesinlikle çok daha iyi bir ürün ortaya çıkabilirdi. Hem ses açısından hemde para

kart serin olabilir ama sürekli oyun oynayan birinin bu sese dayanabileceğini sanmıyorum hiç

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.