Şimdi Ara

GIGABYTE GZ-X5 KASA MOD !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba,elimde gigabyte gz-x5 kasa var.yan kapağına pleksi yaptım.iki fan yuvasına da mavi ledli sunbeam fan aldım.ama kasa malum kullanıma bağlı çizikler var az da olsa.bir de aerocool xpredator kasaydı yanlış hatırlamıyorsam içi siyah çok hoş gözüküyor.
    1-bende kasamı komple siyaha boyamak istiyorum.ne önerirsiniz.bu konuda tavsiyeleriniz nedir
    2-.tabi bir de inc monitörüm var 2.el aldım onda da çizikler mevcut biraz.onları kapatmak için bu işin bir yolu var mıdır piano black renginde.göz kalemi falan tavsiye etti bir abimiz ama varsa önerileriniz sevinirim.
    3-ayrıca anakartım biraz ısınıyor.o yüzden elimde bir gb 12 cm fan var onu pleksiye monte etmek istiyorum. ama ekran kartı üzerinde 2 tane fan için takabileceğim yer var fanın kablosunu psu ya bağlama şansım var mı.
    4-son olarakta u-fitil tarzında bir şey yapmak istiyorum.pleksi biraz kaba kesildi etrafını kapamak için.bu konuda da yardımınıza ihtiyacım var.
    5-ha bir de elimde cooler master mavi neon lamba var 2 tane.onları kasanın içine monte etmeye korkuyorum.kasaya darbe gelirde kırılır içinde ki parçalara zarar verir diye.nasıl bağlayacağımı da bilmiyorum.
    6-bunların dışında mod işinin acemisiyim anladığınız gibi sorularımın cevaplanmasının dışında ekstra fikir önerileriniz varsa sevinirim tabi.

şimdiden teşekkür ediyorum,herkese iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: hi*tech_26

arkadaşlar öncelikle merhaba,elimde gigabyte gz-x5 kasa var.yan kapağına pleksi yaptım.iki fan yuvasına da mavi ledli sunbeam fan aldım.ama kasa malum kullanıma bağlı çizikler var az da olsa.bir de aerocool xpredator kasaydı yanlış hatırlamıyorsam içi siyah çok hoş gözüküyor.
    1-bende kasamı komple siyaha boyamak istiyorum.ne önerirsiniz.bu konuda tavsiyeleriniz nedir
    2-.tabi bir de inc monitörüm var 2.el aldım onda da çizikler mevcut biraz.onları kapatmak için bu işin bir yolu var mıdır piano black renginde.göz kalemi falan tavsiye etti bir abimiz ama varsa önerileriniz sevinirim.
    3-ayrıca anakartım biraz ısınıyor.o yüzden elimde bir gb 12 cm fan var onu pleksiye monte etmek istiyorum. ama ekran kartı üzerinde 2 tane fan için takabileceğim yer var fanın kablosunu psu ya bağlama şansım var mı.
    4-son olarakta u-fitil tarzında bir şey yapmak istiyorum.pleksi biraz kaba kesildi etrafını kapamak için.bu konuda da yardımınıza ihtiyacım var.
    5-ha bir de elimde cooler master mavi neon lamba var 2 tane.onları kasanın içine monte etmeye korkuyorum.kasaya darbe gelirde kırılır içinde ki parçalara zarar verir diye.nasıl bağlayacağımı da bilmiyorum.
    6-bunların dışında mod işinin acemisiyim anladığınız gibi sorularımın cevaplanmasının dışında ekstra fikir önerileriniz varsa sevinirim tabi.

şimdiden teşekkür ediyorum,herkese iyi forumlar...

merhaba ;

kasa yı boyamak için henkel yada presto ( ist avrupa yakasında ışık boyadan temin edebilirsin ) marka boyaları kullanmanı tavsiye ederim... bunlardan önce astar atmanda fayda var.

monitörün içinde çbs marka polişler var 10 tl yanılmıyorsam tüp halinde ondan kullanabilirsin boyaya zarar vermeden kılcal çizikleri yok edebilirsin.

kasa içi ısınma problemin için kasa tavanına da 12lik fan deliği açabilirsin ve de uygun yollu 4 kanal fan kontrolcü almanı tavsiye ederim...

son olarakta u fitil aradığını yazmışsın aşağıda linkini verdiğim ilanıma bakabilirsin uygulama resimleride mevcut yardımcı olmaya çalışırım...

http://forum.donanimhaber.com/m_58601781/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58601781

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelgt -- 13 Mart 2012; 16:17:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.