Şimdi Ara

Gigabyte ile Ödüllü LoL Turnuvası Kayıtları Açıldı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: VVrisTCutter

Emin ol west te 100 türk varsa east te 500 vardır. Ayrıca ilk turnuvaların east te olacağı belliydi zaten. Türkiye standardı East bölgesi. Gelecek turnuvalarda tabiki west te de yapılır fakat şu an için düşünmeyin bence . eleştirmek yerine turnuvaya destek vermeliyiz. güzel bir turnuva.

Daha saçma bir genelleme yapılamaz. Eastteki Türkler genel olarak iki gruba ayrılıyor, "SK, Fnatic weste geçti biraz kassak bişeyler yaparız" diyen "pro"lar, diğeri de birşeyden haberi olmayan, server transferinden bile haberi olmayan insanlar.

evet neler yaptınız bakalım?

• turnuva evlerde yapılıcak dimi ? bi yere gidilmicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

turnuva evlerde yapılıcak dimi ? bi yere gidilmicek

Bu soruyu sormandaki amaci gercekten merak ettim :) (aklimahainseylergeldi.gif)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

turnuva evlerde yapılıcak dimi ? bi yere gidilmicek

Bu soruyu sormandaki amaci gercekten merak ettim :) (aklimahainseylergeldi.gif)

oyuna başlayalı 3 hafta oldu turnuavlar hakkında pek bi bilgim yok ve bazı turnuvalar cafelerde falan yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Dedim bu ne önce güldüm sonra basıyordum eksiyi arkalardan tık tık diye bir ses geldi

oooo inceden tık tııık.çok inceee yhaa. anlayana.;)
    süpermiş kardeşim.

harbi yinemi bamya lannnn?

• Weste geçenler Türk turnuvalarından mahrum kalmayı göze almıştır zaten. Eastte yapılması daha doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fRanz2011

quote:

Orijinalden alıntı: Esqarrouth

Arkadaşlar madem bi halt yiyip weste geçtiniz gidin alman, ingiliz turnuvalarına fln katılın. TR easttedir böyle kalacaktır bundan sonra yapılacak TR turnuvaların %90ı eastte olacaktır alışın bu gerçeğe

Sanamı sorcaklar k1ro?
    Edit: Türk turnuvası? 20 kisilik bir turnuvada ödülün dahi doğru düzgün birşey olmayan online turnavaya katılsak nolur?

Şaka mısın birader, Gigabyte kasa/anakart var daha ne ödülü olacak. Ev araba versinler istersen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

quote:

quote:

Arkadaşlar madem bi halt yiyip weste geçtiniz gidin alman, ingiliz turnuvalarına fln katılın. TR easttedir böyle kalacaktır bundan sonra yapılacak TR turnuvaların %90ı eastte olacaktır alışın bu gerçeğe

Sanamı sorcaklar k1ro?
    Edit: Türk turnuvası? 20 kisilik bir turnuvada ödülün dahi doğru düzgün birşey olmayan online turnavaya katılsak nolur?

Şaka mısın birader, Gigabyte kasa/anakart var daha ne ödülü olacak. Ev araba versinler istersen?

Para sıkıntım olmadığı için kasa anaktar pek doğru gelmedi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sanamı sorcaklar k1ro?

İyi o zaman çok paran varsa geç geri east'e

• quote:

quote:

Sanamı sorcaklar k1ro?

İstemiyorsan katılma çocuk zorla değil :)
  • Maalesef onu '' n00BBBbed teAAMM dafak 10 lost in roww 131 '' diye bağırıp çağırdıktan sonra gözü kapalı weste geçmeden önce düşünecektiniz.Zaten riotun yayınladığı haritada türkler doğuda.Neden geçer ki bir türk weste ? Yok ben almayanda yaşıyorum lag ping loss vs diyorsan ayrı.Sözüm sizlere değil.Ozaman almanca biliyorsundur , alman turnuvasına katıl.Basit.Diğerleride geri gelsinler.Mesela easttaki tr kanalında metnad diye birinin profiline bakıyordum.Adam hatırladığım kadarıyla 15-16 kere kaybetmiş rankda üst üste.E bu adam niye weste geçmiyor eastte noob var diye.Belki kendisi de kötüydü falan filan orasını bilemem ve beni bağlamıyor zaten.Ayrıca yukarıdaki franzda türkiyenin en zengin 6. lolcüsüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chi123

Maalesef onu '' n00BBBbed teAAMM dafak 10 lost in roww 131 '' diye bağırıp çağırdıktan sonra gözü kapalı weste geçmeden önce düşünecektiniz.Zaten riotun yayınladığı haritada türkler doğuda.Neden geçer ki bir türk weste ? Yok ben almayanda yaşıyorum lag ping loss vs diyorsan ayrı.Sözüm sizlere değil.Ozaman almanca biliyorsundur , alman turnuvasına katıl.Basit.Diğerleride geri gelsinler.Mesela easttaki tr kanalında metnad diye birinin profiline bakıyordum.Adam hatırladığım kadarıyla 15-16 kere kaybetmiş rankda üst üste.E bu adam niye weste geçmiyor eastte noob var diye.Belki kendisi de kötüydü falan filan orasını bilemem ve beni bağlamıyor zaten.Ayrıca yukarıdaki franzda türkiyenin en zengin 6. lolcüsüdür.

O değil de metnad bende de vardı.Weste geçmeden önce

• quote:

Orijinalden alıntı: Egzap

quote:

quote:

quote:

quote:

Sanamı sorcaklar k1ro?

İyi o zaman çok paran varsa geç geri east'e

Tak!

• Ben West'e geçtiğim için memnunum. Ruslarla ya da İngilizce bilmeyenlerle oynamak kadar büyük bi işkence yok. Türk turnuvalarının Westte yapılmaması ise organizatörlerin kaybı, çok iyi Türk oyuncular ve Eastte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuKaHero

Bundan onceki 2 turnuvaya da sorunsuz katilmistim, simdi signup dedigimde "This is a private cup. You can't join this cup." hatasi verio. Nedenini bilen var mi ?

ülke olarak profilinizde turkiye secili olmalı.
  • geçtigimiz hafta west'te langame yapıldı ve 5 takım katıldı. pro westleri gördük biz biraz. Ama önemi yok ayırmıyoruz. Hafta sonu ödül ayarlayabilirsem aynı anda westte acıcam arkadaslar. 2012'de de offline olarak, east -west karsılastırması olmadan turnuva yapıcam. herkes esit sartlarda olacak. o zaman rahat görürüz east mi kalite west mi :)
  • Türkiye riot game tarafından East mi gösterildi???

O haritayı %100 hatırlıyorum Türkiye o haritada yoktu
  • hepimiz east lıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castion

Türkiye riot game tarafından East mi gösterildi???

O haritayı %100 hatırlıyorum Türkiye o haritada yoktu

Ah be cigerim ayni şeyi diyecektim bende burda türkiye eastdedir diye ötenler var onlara diyorum riot un haritada türklere bile yer vermek istememesi ne peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cradlef

Türkiye zaten Riot Games tarafından East'te gösteriliyor. Siz neyi tartışıyorsunuz hala burada?

Öhöm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.