Şimdi Ara

Gigabyte Isolo 220 açma kapama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Gigabyte Isolo 220 açma kapama problemi

Fotoğraftaki kasaya sahibim.ancak son bir kaç gündür ne zaman pc yi açmak istesem düğmeye bastığım anda ekran kartının fanları deli gibi çalışmaya başlıyor ve görüntü gelmiyor.bende power ın düğmesinden pc yi kapatıp tekrar açıyorum.bu sefer normal çalışıyor.belli ki açma kapama düğmesinde bir problem var.sıkışma gibi bişey.başına böyle bişey gelen yada tavsiyesi olabilecek biri var mı

• Anakart veya psu üzerindeki bir kondansatör şişmesi bu tip bir sorunlar yaratabilir.Kasa içini açıp anakart üzerindeki kondansatörlere bakın.

Herhangi bir şişme yoksa psu içini açıp bakın yada denemelik psu varsa değiştirin deneyin.
    örnek : resimdeki kondansatörler şişmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 26 Ağustos 2010; 11:20:15 >

• her hangi bir şişme gözükmüyor.sanırım düğmeye sürekli ayakla basınca böyle oluyor :)gördüğünüz üzere düğme yatay değil dikey böyle olunca insanın ayağıyla açası geliyor.zaten düğme eskisi gibi hassas değil.zor basıyorum açmak için.bazen çalışıyor bazen bu problemi yapıyor.yinede yardımın için çok teşekkür ederim dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.