Bildirim
GIGABYTE MA790GP UD4H Anakart
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhaba aynı anakartı bende sipariş ettim 2 gün içinde elimde olacak.790x ud4 ve 790x ud3p modellerini bulamayınca pahalıda olsa mecburiyetten oldu.bence beklentilerini fazlasıyla karşılar işlemcini ilerde yükselterek takviye yapabilirsin.Phenom II serisi alırsın dragon platformun olur.zaten ekran kartın güzel.hayırlı olsun.
imzamda benim sistem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VICTRIX -- 24 Temmuz 2009; 0:06:20 > -
teşekkür ederim. sanada şimdiden hayırlı olsun -
Hayirli olsun.... Ben de bu karttan almayi dusunuyorum yakinlarda. Sicaklik degerlerini falan verebilir misiniz ? Bir de kendiniz topladiniz ise sistemi kurulumu asamasinda sorun yasadiniz mi ? Ayrica stabilite olarak memnun musunuz ? Tesekkurler...
-
A bir de kac dolara aldin karti KDV dahil ? Nereden ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 24 Temmuz 2009; 15:07:33 > -
kartın montajında yada çalışmasında bir sorun yok. parçayı eksen bilgisayardan aldım sitesinden güncel fiyatına bakabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X