Şimdi Ara

GIGABYTE MA790X-UD4, MSI DKA790GX tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemci olarak Amd Phenom II 940 düşünüyorum ekran kartıda GTX 275 peki bunlarla en sorunsuz çalışabilecek anakart hangisi. Overclock muhtemel bu işlemciye ama hangi anakart sorusunun cevabını bulamıyorum. Forumda baya bi gezdim Gigabyte hakkında genel bi bios sorunu var deniyo. Msi nasıl peki yada önerebileceğiniz başka bişey var mıdır? Teşekkürler

• oda pahalıymış be fiyat biraz makul olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyana411 -- 28 Mayıs 2009; 17:11:11 >
  • msi dka790gx tavsiye ederim ga790x-ud4 ten daha fazla performans ve hız aşırtma sağlıyacağını düşünüyorum
  • bende sapphire vardı ama şu anda gigabyte 790x var ultra durable 3 teknolojisi var ve en sorunsuz olarak gigabyte görüyorum 790gx var tabi birde ama aradaki fiyat farkına dğermi bence değmez gigabyte al bak keyfine ilk anakartım gigabyte'dı ve bundan sonrada artık böyle gider gibi geliyor bana daima gigabyte
  • İlginç yorumlar yazılmış.. Konuyu açan arkadaş sistem bileşenlerime baksın.
  • Gigabyte alıcam gibi sanırım çok fazla kişi kullanıyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GA-990XA-UD3 R5
    3 yıl önce açıldı
    Gigabyte 990FXA-UD5 ve FX6100
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: X2

İlginç yorumlar yazılmış.. Konuyu açan arkadaş sistem bileşenlerime baksın.

X4 955 islemci var grafik karti 8800 GTS : ) heralde oyun degil bench falan kasmayi seven birisin =)
  • Birde bunları incele fiyatları biraz daha uygun;

Gigabyte GA-MA770-UD3 -http://www.tanbul.com/product.aspx?pid=56360

Gigabyt GA-M720-US3 -http://www.tanbul.com/product.aspx?pid=56433

Ben Gigabyte GA-MA770-UD3'yi tercih ederdim.

• Konu sahibi arkadaşım ne düşünüyorsun? Hangi anakarta karar verdin?
  • Gigabyte MA790X-UD4 te karar kıldım çok kullanılan bi kart ve amd phenom ile çok ii performans veriyo gibi yorumlar vardı o nedenle
    Senin verdiğin kartlara baktım fiyatları uygun ama f/p açısından 790 almaya karar verdim teşekkürler tavsiye için
  • Rica ederim. Tercih ettiğin anakartta çok güzel bir anakart. Çok doğru bir tercih yapmışsın. Güle güle, performanslı performanslı kullan şimdiden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.