Şimdi Ara

GİGABYTE MA790XT-UD4P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. GİGABYTE MA790XT-UD4P anakartımı yeni aldım fakat nedense anlayamadım ekran kartı aşırı derece ısınıyor. ATİ nin 256 lık bi ekran kartını takmıştım ısı çok yüksekti tekrar ATİ nin HD4850 VaporX ekrankartını aldım, menüde ısı 50 derece görünüyo fakat ekran kartına dokunamıyorum sıcaklıktan... Bu durum sakıncalımı onu öğrenmek istiyorum sadece? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• güç kaynağın yetersiz olabilir..
    ama 50 derece sıcaklık ekran kartı için yüksek değil
  • Doğrusunu söylemek gerekirse güç kaynağım sistemime yetersiz. Seninde söylediğin gibi 50 derece fazla bi sıcaklık değil ama ekran kartım a elimi attığımda yakıyo elimi... Çözüm güç kaynağında olabilir...
  • PSU kaç watt?
    Ekran kartı fanını da kontrol edebilirsin ek olarak..
  • Ekran kartının ısınması psu ile alakalı değildir arkadaşlar büyük ölçüde...

50 derece normaldir, bazı arkadaşlar özel soğutmalı kart alınca EKSİ dereceler de çalışacağını sanıyor, normal bir ısı değeri çıksa da aşırı yüksekmiş gibi görüyor bu malesef böyle...

O kart 30 derece de olsa elini yine yakar, bunun el teması ile riskli bir ısı değeri olduğunun kanısına varamazsın arkadaşım, HD4850 özel soğutmalı da olsa ısınan bir karttır, yapacağın şey kasa içi havalandırmanı elden geçirmek olur.
  • psu 320 watt. ANAKART:Gigabyte ma790xt-ud4p İŞLEMCİ:AMD Phenom(tm)II X3 720 RAM:Adata 2gb 1366mhz cl7 HDD:Western Digital 1tb cavier black EKRAN KARTI:Shappire ATİ 4850 VaporX 1gb 256 bit
  • 320 watt hangi marka?
    Başka bir PSU ile denemeye çalışın.500 watt High Power mesela.

50 derece normal bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 7 Haziran 2010; 2:17:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    GA-990XA-UD3 R5
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psu dandik biraz unique marka... ocz nin 700 watt psu sunu almayı düşünüyorum, bi iki güne kadar elimde olur sanırım...
  • Hopss olmadı işte o dandik marka ile hocam.

En iyisi sağlam bir 500 Watt alın.
    700 watt ise Crossfire için alınır.Gerek yok yani,füzuli para israfı olur.

Bir an önce değişin o PSU yu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 7 Haziran 2010; 2:23:41 >
  • Bu arada monitör SAMSUNG P2350 monitörün etkisi olurmu onuda bilmiyorum???
  • Monitörler o kadar fazla güç çekmezler.
    40 watt P2350 nin tüketimi.
  • o zaman yarın ilk işim psu yu tedarik etmek. hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için... sağolun...
  • Rica ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Ekran kartının ısınması psu ile alakalı değildir arkadaşlar büyük ölçüde...

50 derece normaldir, bazı arkadaşlar özel soğutmalı kart alınca EKSİ dereceler de çalışacağını sanıyor, normal bir ısı değeri çıksa da aşırı yüksekmiş gibi görüyor bu malesef böyle...

O kart 30 derece de olsa elini yine yakar, bunun el teması ile riskli bir ısı değeri olduğunun kanısına varamazsın arkadaşım, HD4850 özel soğutmalı da olsa ısınan bir karttır, yapacağın şey kasa içi havalandırmanı elden geçirmek olur.

üstad sıcaklık 50 derece normal zaten ama parçalarda olması gerektiğinden fazla bir sıcaklık oluştuğunda
    insana ilk başta mantıksız gelsede psu nun yetersiz kalmasından kaynaklanabiliyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.