Şimdi Ara

GİGABYTE MA790XT-UD4P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayar ile uğraşmaya başladığım günden bu yana 4 farklı sistem e sahip oldum fakat anlamadığım her aldığım sistemde bir süre herşey normal ilerlerken sonraları anakart üzerindeki sarı internet ışığı sabit yanmaya başıyor. En son dizdiğim sistemim gayet normal çalışırken bu gün nedense anakart üzerindeki internet ışığını sabitledi. Bu durumun sebebini bilmiyorum yardımcı olacak arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ediyorum...

• Bu konu hakkında bi bilgisi olan yokmu arkadaşlar???
  • hocam peki internete gire biliyormusun.
    dediğin olayı bende iki ana kartımda yaşadım biri asus biri gigay dı
    ikisinide bir müddet kullandıktan sonra eternet sorun çıkarttı ve cihaz görünmesine rağmen internet bağlantısı yok deniyordu çizgiye gönderdim ve asus tamir oldu daha sonra sistemi değiştirip giga aldım oda bir sene sonra aynı arızayı verdi ve şuan garantide 30 günün dolmasına 3 gün kaldı bekliyorum enson kullandğım tpower ı55 ana kartta ise iki ayrı eternet portu var biri intel biri realtek in bunlarada bir şey olmasın diye kalktım 15 tlye birtane harici eternet kartı aldım ve öyle kullanıyorum bitliste elektirik kesintisinden dolayı ve dalgalanmadan böyle oluyor sende istersen harici eternet kartı ile dene eğer internete giriyorsa eternet portun arızalanmıştır ve garantiye gönder başka şekilde çözüleceğini sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    GA-990XA-UD3 R5
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.