Şimdi Ara

Gigabyte'nin muadil ürün cevabı Kont'un Gigabyte P35-DS3L e karşı muadil ürün teklifi GA-EG43M-S2H (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: FalconRock

quote:

Orjinalden alıntı: kayaer07

valla sana direk ep45 ds3r vermezler. ama ep45 ds3l vermeleri lazım. yasal hakkın ep45 ds3l ve 120$ civarı. bunu vermeleri mecburi... buda güzel gibi: Intel EP45-UD3 Gigabyte Anakart Intel EP45-UD3 Var
    http://www.kont.com.tr/tr/urunler_markakategoriler.asp?markaID=Gigabyte&kategoriID=Anakart

zaten stokta ep45 ds3r yok...
    http://www.kont.com.tr/tr/urunler_markakategoriler.asp?markaID=Gigabyte&kategoriID=Anakart&s=3

ud3 olanın fiyatı nedir ki

eksen bilgisayarda benim ürünün muadilini buldum p45 ds3l fiyatta benimkiyle aynı olmadı para iadesi isteyip bunu alacağım

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=11354

P45 ds3l de güzel board.Tabii ki olur...Vermeleri lazım bu boardu

• quote:

Orjinalden alıntı: skylineGTR_34

En iyisini yapmışsınız. ep45t ds3r ddr3 lü onu istemeyin ep45c de combo hem ddr2 hem ddr3 en iyisi ep45 ds3r en iyi seçim bu ve vermek zorundalar. Yoksa para iadesi isteyin......

ddr3 ler 5 para etmes olmuş bence ddr3 lü al zaten suç sende telden iş yapıyorsun git ve direk müdürü iste internetimde sorun wardı 1 ay tel ettim sonuç hava gittim ilgenmediler sorun çıkarınca mudürünüzle görüşücem dedim kadın 1 günde hallettirdi çileden çıkmam kolay kolay ama işin yapılmıyorsa kesin sorun çıkar mutsuzluğunu isteğini dile getir yapsınlar

• Müdür olayı doğru bencede direk yöneticiyle muhatab olun. Ptt güya kart göderecek 6 aydır gelmiyor, şimdide kart yoksa para çektirmiyor muş arkadaşın para mahsur kaldı ptt'de. Gitti normal faks çekti 1 hafta geçti ses yok daha parayı havale edecekler adamlar. Genel müdüre mail atmış "bu ne rezillik alt yapı yok madem niye yeni hizmet vermeye çalışıyosunuz rezil ediyosunuz insanları " diye cebinden arayıp özür dilemişler şubeye gidip 5 dk da halletmiş olayı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: subzero_eren

ben senin yerinde olsam yaa benim anakartımın aynısı yollayın derdim ya da bi üst modelini yolllayın derdim onlar seçim yapsın sen değil......

+1907
    yada parasını isterdim istediğim bi modeli alırdım.
  • Muadil ürün konusunda Gigabyte mail atmıştım cevap vermişler direkt yayınlıyorum.

Merhaba,

Önerilen ürünlerden EP43C-DS3 olanı tercih etmenizi öneririz. GIGABYTE ürünlerde S3, 3. S olan SPEED yani hız özelliğine sahiptir ve OC düşünüyorsanız sizin için ideal ürünler S3 ve sonrası ürünlerdir. İki ürünün OC performansları konusunda yorum yapmamız oldukça güç. Çünkü elimizde bu iki ürünün OC performansları açısından kıyaslandığı herhangi bir veri bulunmamaktadır. Ayrıca bakış açınız açısından P43’ü P45 yongasetinin kırpılmış versiyonu olarak görseniz de, P43 yongasetinin P35 yongasetinden daha iyi özelliklere sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Hem güncel işlemci desteği açısından daha yetenekli, hemde hız limitleri açısından daha yüksek hızlara ulaşma imkanı verecek kapasitededir. Ayrıca güney köprüsü olarak ICH10 isimli yongaya sahip olması nedeni ile daha fazla sata sürücü bağlama imkanı vermektedir. Bunların dışında yine Firewire, DDR3 (Maks. 4GB) ve 16GB’lık DDR2 bellek kapasitesi desteği ile sahip olduğunuz anakarttan fazlasına sahiptir. Son olarak sahip olduğu fiziksel çift bios bir diğer üstün özelliğidir. Bilgilerinize.

Saygılar.

Türkiye İrtibat Ofisi

GIGABYTE TECHNOLOGY
    www.gigabyte.com.tr

From: ersoy kaya [mailto:ersoykaya@hotmail.com]
    Sent: Wednesday, December 03, 2008 9:52 AM
    To: info@gigabyte.com.tr
    Subject: Muadil ürün

Merhaba,

Elimde gigbyte'nin p35 ds3l modeli ankartı vardı fakat ürün bozulduğu için teknik servise yolladım ve ürünün yenisiyle değiştirileceği söylendi. Fakat ellerinde p35ds3l olmadığı için bana muadil ürünler önerdiler.

Eg43m-s2h

Ep43c-Ds3

Bu iki ürün de benim ürünümün muadili midir acaba, ben p43 serisinin p45 serisinini özellikleri kırpılmış modeli olduğunu öğrendim. Benim ürünüm p35 ise kırpılmış bir model değildi. Benim için önemli olan ankartı O.C performansıdır; p35 ds3l de bu oldukça iyiydi. Sizden öğrenmek istediğim muadil olan ürünler bana sunulan ürünler mü yoksa p45 cipsetli bir ankart mı?

en kısa zamanda cevabınızı bekliyorum. Saygılarımla arz ederim...

Artı benim anakarta Kont 80 dolar verdi ve başka ürün önermediler. Bende Gigabytenin bu cevabını aldıktan sonra P43C-DS3 ü almaya karar verdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: FalconRock

quote:

Orjinalden alıntı: Confusion

quote:

Orjinalden alıntı: UcuzRoman

bence sende onlara bı teklıf yap farkını ode p45 al

bütçen müsaitse ve "kont" kabul ederse en mantıklı hareket arkadaşın önerdiği olur

ne kadar bir fark isterler acaba yada ne kadar bir farka kadar kabul edeyim

bence sansını dene yoksa para iadesi iste vermezlersedee

• ep43c-ds3 ü aldım arkadaşlar anakart sağlam çıktı gerçekten güzel bir anakart. Ama O.C menüsü gereğinden fazla detaylı o yüzden aklım karıştı bakalım nasıl O.C yapacağım.
  • Üzerine ekleyip ep45 ds3l yada ep45 ds4 alsaydın 2 side var bende gerçekten güzel ve performanslı kartlar.

Artık yapacak bişey yok ep43c-ds3 almışsın hayırlı olması dileğiyle kullan.

Ama cihaz hem dd2 1066 8gb hem dd3 1600 4gb destekli artı 1600fsb ye oc ile çıkabileceğinden performansta biraz düşüklük olabilir ve özellikler kısıtlı olduğundan ilerde anakartı zorunlu değiştirmek zorunda kalacaksın.

dd3 1600mhz ramlerle oc yaparsan performans gayet iyi olur ama ddr3 1600 ün fiyatlarıda o biçim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.