Şimdi Ara

Gigabyte P35 DS3L - Windows 7 Ses Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 ay önceki ilk win7 deneyimimde analog avermedia 203 kart için win 7 driver desteklenmeidği için vazgeçmiştim, ayrıca seside çıkmamıştı fakat benden sesten ziyade tv kartının üzerine düşmüş sorunu çözememiş ve istemeyerek xp ye dönmüştüm. Yaşadığım virüssel problemlerden tv yi boşverip terfi etmeye karar verdim ve win7+pardus kurdum.
    Tv kartını hallettim Dscaler adlı bi program ile çözdüm fakat realtek ses driverı olayı beni bitirdi.Mesleğim webtasarım önceden böyle durumlarda harcayacak çok zamanım oluyordu şimdi o kadar yok, sessiz sessiz olmuyor. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

İki gündür aramalarda çıkan sonuçlar bana çözüm olmadı

Realtek ten ve gigabyte ın sitelerinden driverlerı indirip kurdum fakat olmuyor. Başka fikri olan varmı ?

• Cevap gelmemiş, ben xp ye mecburiyetten tekrar geri dönmek zorunda kaldım. Gigabyte DSL3 Ankartı ses sorunu yaşayıp bu satırları okuyan kişi, evet evet sen bak burayada baktın, çözümü yok xp ye dön kardeşim.

Yerli yabancı araştırmadığım forum kalmadı, bir güncellenme ihtiyacı var sanırım, bizi yeni kart almaya teşvik ediyorlar gibime geliyor
  • http://tr.driverscollection.com/?file_cid=42774712992697f049d1805c877

realtek hd audio win 7 güncellemesidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B4SK1N -- 26 Şubat 2012; 3:46:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.