merhaba arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar gecirmenizi dileri benim anakartım gigabyte p35 ds3r ve ben bu kartı nasıl güncelleyebilirim yardımlarınız icin cok teşekkürler
bayramın kutlu olsun :) sunu solemek istiorum sadece anakarti degiştireceksen gerek yok cunki suan alacagın p45 chipsetli bir anakart bu p35 den pek bir farkı yok en azından bunu degiştireek kadar fark yok emin ol nasıl olsa yeni anakrtlar piyasaya cıkmaya basladi LGA 775 devri kapanıo artık hatta kapandı bile acele etme ilerride işlemci ile birlikte zaten degiştirmek zorunda kalacaksın intel sagolsun hergun bişeyler cıkıoo:):)
sanırım yanlış yere yazdın ben kartımı degişmeyecem sadece güncelleyecem yinede sagol
eğer bios update den söz ediyorsan söyle yapacaksın; önce gigabyte ın sitesinden kendi anakrtının bios unu indir sonra bunu bir klasöre çıkart. Sonra bu klasörü ya flash belleğe ya da bir diskete kopyala ve pc yi yeniden başlat. Açıldığından sürekli end tuşuna bas ve qflash programına gir klasörün olduğu medyayı seç enter, enter diye devam et tamamdır. Ama bu arada elektrik giderse kart iptal olur haberin olsun
ilk önce siteden @bios programını indiriyorsun sonra anakartının son biosunu yani f13f ki süper bi bios kesinle yükle bios x38lerin biosu gibi oluyo :) sonra res at buakdar
:):) bios guncelleyecem desen daha iyi olurdu nese arkdslar anlatmıs kolay gelsinn :)
quote:
Orjinalden alıntı: yapici
eğer bios update den söz ediyorsan söyle yapacaksın; önce gigabyte ın sitesinden kendi anakrtının bios unu indir sonra bunu bir klasöre çıkart. Sonra bu klasörü ya flash belleğe ya da bir diskete kopyala ve pc yi yeniden başlat. Açıldığından sürekli end tuşuna bas ve qflash programına gir klasörün olduğu medyayı seç enter, enter diye devam et tamamdır. Ama bu arada elektrik giderse kart iptal olur haberin olsun
bende flashda yok diskette ne yapacam?
quote:
Orjinalden alıntı: minimalist
quote:
Orjinalden alıntı: yapici
bende flashda yok diskette ne yapacam?
Temin ediceksin
Flash bellekten kasıt, usb bellek mi ?
evet usb bellek hatta ben geçen, telefonun hafıza kartıyla yaptım güncellemeyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme