Şimdi Ara

Gigabyte p35 ds3r için ram ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an ocz reaper 800 mhz 2*1gb kullanıyorum. Ama rami 4 gb a yükselteceğim için değiştireceğim.

Acaba 1066 mhz alsam kullanabilir miyim bu anakartla ve hız farkı olur mu?

Bir de ocz reaper ile gigabyte anakartlar arasında uyum sorunu oluyor deniyor. Hangi rami almamı tavsiye edersiniz?

• http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2147

Anakartın max.1066'ya kadar 8GB destekli.
    OCZ ve gigabyte uyumsuzluğu diye bir şey yok gayet düzgün çalışıyorlar.Cafemizden biliyorum. ((Zaten sizde şu anda OCZ ve gigabyte kullanıyorsunuz herhangi bir uyum sorunu var mı?
    1066 ve 800 arasında bana göre tabi ki fark var.Ancak elinizdeki ramleri değiştirmenizi tavsiye etmem.Çok kaliteli bir ram kiti ayrıca reaper özel soğutumlu oc yaparakta 950-960 belki daha üstüne çıkabilirsiniz. Tek modül yada 2*1 alarak 4GB yapın derim (2*1 yaparsanız dual channeldan faydalanmış olursunuz bu da %5-10 performans artışı demek,tek modül alırsanız ileride bir tek modül daha ekleyip 6 veya 8GB yapma imkanınızda olur)

• intel gigabyte anakartlar ile reaper sorun cikariyor daha cok eski cip kullanan boardlarda.amd gigabyte ile reaper sorun yapiyor cunku bir iki farkli ayari var kullanici ayarlamayi bilmiyor.anakart modeli kullandigin islemci nedir yazmalisin.
  • anakart yazdığim gibi p35 ds3r rev 2.1, islemci e2180 ve 2700 mhz de kullanılıyor.
  • elindeki ramleri ocli kullaniyorsun yani.nedir su anda hizi cpu-z memory bolumunden bakabilirsin.elindeki ramleri cikarip 2*2 1066 yaparsan 150-200 arasi masraf edersin ama elindeki ramlerin aynisindan ikinci el alirsan zaten oc'li kullaniyormussun daha hesapli olur.kesin degistirecem diyorsan electro world'de 129 liraya 2x2 1066 kingston varmis ya da sunu dusunebilirsin.

http://www.hepsiburada.com/team-xtreem-dark-4gb-ddr2-cl5-1066mhz-bellek-kiti-2x2gb-tm2xd1066c54gk/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd750068

• ramleri yurtdışından getireceğim. O yüzden max 60 70 usd tutacak.
    Bu ramler 720 mhz 4 4 4 12 kullanıyorum. 800 mhz üzeri stabil olmadı bir türlü. Ddram voltajını 2.1 lere cıkarmama ragmen.
  • cok da pahalı bisey istemiyorum dogrusu. Sorunsuz ve kaliteli olsun yeter.
  • yurt disindan getirteceksen ocz platin low voltage ya da ocz blade low voltage getirtebilirsin 1.8v gayet guzel ramler blade daha guzel.g.skill pi modeli de guzel.degistirdigine ve yurt disi ugrastigina degecek modeller yazdim ama ola ki bulamaz fiyatlarini begenmezsen patriot marka ramlere de bakabilirsin.
  • yardımlar icin teşekkürler. Ocz platinum siparişi verildi.
  • bende gigabyte x48 Q6 anakart var ve ram olarak ocz reaper 4gb(2*2) var ve işletim sistemi yükleme hatası veriyo bazı yerlerde bu sorunun ramler olarak belirtilmiş bi cevap yazın plzzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: saddler1

yardımlar icin teşekkürler. Ocz platinum siparişi verildi.

Hayırlısı olsun.Bu anakarta ram bulmak zor biraz bende p35c-ds3r'lisi var ram seçiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 16 Eylül 2009; 20:09:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.