Şimdi Ara

GIGABYTE P35 DS4 Bearlake

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır araştırıyorum ne dh da nede başka sitelerde bu kart hakkında bir test yayımlanmamış.yada bir kullanıcı yorumu göremedim("mükemmel herkese tavsiye ederim" gibi yazıları dikkate almazsak)
    şu anda dh da yeniyim ve bazı şeyleri burda öğrenmeye başladım.yani bu tür konulara henüz tam olarak hakim değilim.bu kartı almayı düşünüyorum ancak kafamda bazı soru işaretleri var.öncelikle oc performansını merak ediyorum.oc için uygun bir kartmıdır sizce.birde aslında gıgabayte da bu pek olmaz ama msı platınıum p35 kullanıcılarının bir çoğu aldıkları karttan dert yanıyorlardı.sanırım anakart henüz çok yeni.bı nedenle kullanıcıların kafasında kart hakkında bir fikir oluşmamış olmalı ki hiç bi yerde kart hakkında yorum yok.yani bu kartta da bu tür bir mağduriyet ouşabilir mi?
    sonuç olarak işi daha iyi bilenlerden kart hakkındaki düşüncelerini almak istiyorum.
    video inceleme bölümünde de bulamadım.oradaki arkadaşlar da en yakın zaman da bu kart hakkında bir video hazırlarsa herkes için çok faydalı olur
    GIGABYTE P35 DS4 Bearlake

edit:eksik yazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSR|GaRBaJoSa* -- 26 Aralık 2007; 22:33:15 >

• anakart güzel de ses kartı olayı biraz kafamı bozdu.

ya bu kartı kullananlar xp ye ses kartını yükleyebildiler mi bilen var mı?
  • Kart iyi bir karttır,ben bir sürü yerde incelemesini okudum.Onlardan biri de ahanda budurhttp://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1164
  • OC konusuna gelince 515 fsb yapmış buradahttp://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2185&page=15
  • ancak yorumlar ingilizce olunca pek de bişey anlayamıyoruz tabi:)
  • Bu kart yeni,oturmamış bir kart değil.Versiyon 1.0'daki zayıflıkları sonraki revizyonlarda giderilmiş bir kart.I/O porta usb ve e-sata çıkışları eklenmiştir.Ayrıca çok büyük olan heatsinkler ufaltılmıştır.Neredeyse sorunsuz bir kart.Çok iyi bir ses cihazı var üzerinde.Yeni nesil 45Nm destekler.

Kısacası uygun fiyata bulursan hiç düşünmeden alabileceğin bir kart.Zaten fiyatıda uygun bir aralığa geriledi.
  • bi up cuk yukarı
  • bende MSI P35 Platinum ve gigabyte DS4 arasında kaldım arkadaşlar MSI sorun yaşayan arkadaşlar var ama sırf foruma yazmak için yazanlarda var yani tutarsız olanlardan bahsediyorum (takip edenler bilir) ne zor şey bu anakart seçimi şuanda via chipsetli MSI P4M890M-L kullanıyorum İşlemcim E6600 nezamandır beri değiştirmek istiyorum ama kararsızım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.