Şimdi Ara

Gigabyte P35C-DS3R + E6600 + DDR3 Ram overclock yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistemi imzamda görebilirsiniz. Yapabildiğim tek overclock anakart ile birlikte gelen yazılım yardımıyla. Daha yüksek değerleri set ettiğimde alet sapıtıyor. Ram ler de hız aşırtmaya müsait gibi görünüyor ancak hiç DDR3 kullanarak hız aşırtma yapan arkadaşa rastlayamadım. dolayısıyla CPU ve RAM voltaj ve çarpan ayarlarını tam olarak kaça ve nasıl set edebilirim bi fikrim yok. Ctrl+F1 ile menüyü açabildim ancak çok anladığım konular olduğunu söyleyemem. RAM ler CL 7-7-7-20 idi yanlış hatırlamıyorsam.

Hız aşırtma için Çarpan ve Voltaj rakamları (biraz abartı olacak ama aynı anakartı kullanan varsa fotosunu çekip gönderirse acaip makbule geçer :))
    konusunda yardımcı olabilir mi?

Şimdiden okuyan ve ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.

• cpu voltaj 0.1375 ver.ram mhzini sabitle.kuzey köprüsüne 0.1 voltaj ver.3.2 ghz dene bi.eğer açarsa daha yukarılarınıda deneyebilirsin.baktın stabil olmuyo cpuya biraz daha voltaj verirsin
  • Teşekkürler,
    eve gider gitmez deniyeceğim.
  • Merhaba,
    Dediğin gibi denedim ancak sistem windows açıldıktan sonra logic memory dump hatası verdi.
    frekans 9X320 olarak ayarladım ve sadece RAM e 0.1 volt verdim. başka nası bişey uygulayabilirim bi fikrin var mı?
  • Merhaba,
    8*375 ve 14375 volt ve +3v voltajlarını kullandığımda sistem stabil olarak açılmıyor.
    Bir fikri olan varmı acaba (Ramlar için +1-2-3 ü de denedim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.