Bildirim
GİGABYTE P35C-DS3R --- P35-DS3R ARASINDA KARARSIZ KALDIM??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
P35-DS3R -
p35-ds3r al. Combo kartlar pek tavsiye edilmiyor. Anladığım kadarı ile c nin tek farkı ddr3 desteği . ds3r daha sorunsuz deniyor. -
P35C - DS3R kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim. -
bende P35 DS3R(rev 2.1)kullanıyorum gercekten cok stabıl bır anakart
eger alacaksan rev 2.1 olmasına dıkkat et. -
arkadaşlar gigabyte yeni bir model artık bilmiyorum ama birde EP35-DS3R rev2.1 modelini çıkarmış bu acaba daha mı iyi -
C sini kullanıyorum sadesini al bence.combo işi sakat -
bence henüz combo için çok erken, belki hatt gerek bile yok.
DDR3'ler makul fiyat performans sergiliyene kadar zaten daha en az birer ikişer anakrt değiştiririz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 13 Mart 2008; 11:36:21 > -
Güzel bilgileriniz için bende yararlandım, tşk ederim. -
peki tamam p35 ds3r ama bide andan 30 $ daha ucuz olan p35 ds3l var. raid yapmayacaksan o daha mantıklı gibi duruyor -
P35C de DDR3 bellek yuvasi var P35 de yok. Fark bu.
P35C bir adim onde P35 den. -
quote:
kocabekci arkadaşlar gigabyte yeni bir model artık bilmiyorum ama birde EP35-DS3R rev2.1 modelini çıkarmış bu acaba daha mı iyi
güç kaynağın iyise EP35-DS3R bu model daha iyi oc ile 1600 MHZ çıkyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X