Şimdi Ara

Gigabyte P55-US3L anakarta server 2003 yada Xp kurabilen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte P55-US3L anakarta server 2003 yada Xp kurabilen varmı.irql_not_less_or_equal stop: 0x0000000A (0x00000010,0x00000002,0x00000000,0x805527BC) bu hatanın nedeni ne :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arkadaslar bu anakartın desteklediği overclocksuz ram frekansı nedir sitesinde en son 2200mhz gözüküyo ama o sanırım overclockla
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@blackrider
    hocam 1333MHz üzerinde tüm hızlar OC'li...

ben anakarttan memnun degilim vatanbilgisayar bana 1600mhz ram verdi yani uyumlu degil bunu bahane ederek degistirebilirmiyim acaba asus almak istiyorumda :D
  • sahafiec
    xp dede aynı hatayı alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrider

quote:

@blackrider

ben anakarttan memnun degilim vatanbilgisayar bana 1600mhz ram verdi yani uyumlu degil bunu bahane ederek degistirebilirmiyim acaba asus almak istiyorumda :D

arkadaşlar vatan bilgisayar 1600mhz ram verdiği için hatalı mı sizce bunu bahane ederek anakarı değiştirebilirmiyim lütfen cvp bekliyorum ona göre vatana gidicem :D:D
  • quote:

quote:

quote:

@blackrider

arkadaşlar vatan bilgisayar 1600mhz ram verdiği için hatalı mı sizce bunu bahane ederek anakarı değiştirebilirmiyim lütfen cvp bekliyorum ona göre vatana gidicem :D:D

beLki ben o/c yapıp biLgisayarımın ömrünü kısaLtmak istemiyorum dersin.O şekiLde değiştirebiLirsin.

• server 2003 sp3 enterprice yükledim sorunsuz çalışıyor şimdi.standart edition u kurulmuyor hala :) ramler saglam 8 tane hdd takılı çalısıyor makine anakart gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzersayz

quote:

quote:

quote:

@blackrider

beLki ben o/c yapıp biLgisayarımın ömrünü kısaLtmak istemiyorum dersin.O şekiLde değiştirebiLirsin.

Hız aşırtma filan yaptıgı yok adamın yaptıgı iş remlerini default hızında calistirmak. Eksik bilgilerle insanları yanlis yönlendirmeyin.

• söyLediğimi tam anLamadan yorum yapıyorsun.

arkadaş iade edebiLirmiyim diyor.Bu ramLere o/c yaparak 1600 gösteriLiyor.Arkadaş firmaya " ben O/C yapmak istemiyorum ramLer bu anakartta sadece o/c iLe 1600 görüyor direk oLarak görmüyor " diyerek değiştiriLebiLir beLki dedim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzersayz -- 24 Şubat 2010; 19:29:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.